0 oy
1,356 göst.
Diğer kategorisinde (241 puan) tarafından
Kızlar eşim aradı biraz önce başta meşgule attım tekrar aradı efendim dedim açtım napıyon falan dedi yatıyordum birşey mi oldu şöyle kapatacam dedim ya bak beni böyle davranarak o eve sorumsuz etme dedi ol dedim yani ol napim benim içimde koptu birşeyler seni hastaneden gelirken çarşıda gördüm görünce bir tiksinme geldi dedim şuan sesini bile duymak istemiyorum kapatıyorum dedim bir sustu sonra tamam akşam bir çaresine bakacam dedi ne demek istedi gidecek mi ?

27 Cevaplar

0 oy
(2,009 puan) tarafından
Ben iyi bisey goremiyorum canim vlla yinede dikkatli ol o anda kavga etseniz bianlik sinirle bisey falan yapar dikkat et kendini ezdirme ama o konustukca sende konusma sus o susunca konus 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bu kolay kolay affedilecek bişey deil ama çaresizlikten insan her seyi yapıyo. Durumun zor canım Allah yardim etsin. İçin nasil rahat edecekse öyle yap 
0 oy
tarafından

Akşamı bekle bakalım ne yapacak 

0 oy
(152 puan) tarafından
Nsallah gönlünü almaya çalışır ama Sen genede fazla  yüz verme canım ki bidaha yapmasın ama ağır şeylerde söyleme inşallah düzelir hatasının farkına varır da sana ve çocuğuna sahip çıkar çok zor bi durumdasın ya Allah yardimcin olsun 
0 oy
tarafından
Ya biseyler yapıcak kendince yada eve gelip sana sayıcak bi ton laf erkekler çok pişkin olur sinirlı biri ise filan kendine dikkat et Allah korusun hamilesin bide son zamanlarım ms yavrunu düşün baktın sana bisey yapıcak gibi kendini koru kasılmam filan var de
0 oy
(3,572 puan) tarafından
canım gideceğini hiç zannetmiyorum Büyük ihtimal bir hediye ile ya da bir çiçekle gelir gönlünü almaya çalışır erkek milleti işte her yaptıkları şeyi bu şekilde affettirebilir eklerini düşünürler her zaman
0 oy
(2,262 puan) tarafından
Önceki postlarını biliyorum hani biriyle konusuyordu Melis diye kayıt etmiş o kimdi peki ? 2 ay önceki konuştuğu kadınmıymış ?
(241 puan) tarafından
Yok kuzum i melos müşteri dedi doğru galiba oda bu başkası
(2,262 puan) tarafından
Ben bu erkekleri valla anlamıyorum ama kadina da anlam veremiyorum ulaan evli barklı adamla konuşmak nedir yaa . Allah sanada yardım etsin canım gercekten olduğun durum zor hemde hamilesin karnında onun bebeğini taşıyorsun ne diyecegimi bilemedim doğrusu.
(241 puan) tarafından
Anne olacağıma sevinemiyorum aksine üzülüyorum çocuğumun böyle bir babası olduğu için
(2,262 puan) tarafından
Sen kendini üzüp harap etme bak karnında yavrun var onuda düşün annesi. Sen üzüldükçe o da üzülür. Profilindeki sen isin ne kadarda guzelsin kendini sakın suçlama. Seninle barışmak falan isterse sakın taviz verme

İlgili sorular

0 oy
18 cevap 1,138 göst.
28 Mayıs 2020 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 733 göst.
7 Mart 2020 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
29 cevap 1,132 göst.
15 Şubat 2024 Aile kategorisinde Tekcocuk (1,209 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 264 göst.