0 oy
218 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2,263 puan) tarafından
Kizlar bugün ilk kez oğlum babasına gidince ağladı. 6bucuk aylık. Anlamadik once eşim tekrar bana verdi sustu tekrar aldı ağladı . Tabi keşke bunu babasina değil de diğerlerine yapsa sadece ama ne bileyim yine de sana bağlı birinin olması harika bir duygu her ne kadar yorucu olacağını bilsem de Rabbim herkese tattirsin. Bir de babasına yapma sebebi onunla az vakit geçirmesi olabilir mi yarim saat bilemedin taş çatlasa 1 saat vakit geçiriyor gunde. Daha çok ilgilense değişir miydi yoksa tüm bebekler mi böyle.

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Benim kız bugün videosunu görünce ağlamaya başladı 11 aylık. Muhtemelen özledi 
(2,263 puan) tarafından
Canim ya :( kiz çocukları babaya düşkün derler
-Reklam-
0 oy
(14,164 puan) tarafından
Benim eşim de bütün gün çalışıyor aksam gelince oğlum bana gelmiyor :D 9 aylık 
tarafından
Sende mü be bürütüs☺☺
(2,263 puan) tarafından
Iste benimki anca mutfağı toplayama kadsr bakıyor sonra hemen bana veriyor şimdi ceremesini çeksin bakalim
0 oy
tarafından
Bu aylarda normal canım benim oglumda öyleydi ..babasinda bile durmazdi kimseye gitmezdi..sonradan  açıldı babasını dört gözle bekler oldu....
(2,263 puan) tarafından
Çok güzelbir duyguymuş ama :)
0 oy
tarafından

Benüm oğlanda bıraksam babası baksa :angry:

Çocuk baba delisi:D

Akşam eve bir geliyor adam yüzünü zor yıkıyor çatlıyo ağlamaktan :D

(1,698 puan) tarafından
Aynı benimki shsjsjs:))
tarafından
Olur da bu kadar da olmaz ki yaa kıskanıyom hee
(2,263 puan) tarafından
Bizimki gelip yarim saat bakıyor sadece hep ondan böyle oldu bence. Ama iyikide oldu yoksa kıskanırdım ben de :)
0 oy
(1,698 puan) tarafından

Bizimki tam tersi bana gelince agliyor:woot:

(2,263 puan) tarafından
Ahaha sipa sanki babası doğurmuş:)
0 oy
(1,459 puan) tarafından
Kızım şuan 1 yaşında sürekli evdeyiz yabancı birine asla gitmiyor çok ağlıyor yabancı biri görünce çocuk virüste kimseyi görmedi çok normal.
(2,263 puan) tarafından
Bizde öyle canım babaya bile öyle yaptıysa muhtemelen diğerlerine çok kötü olur:) sorma zaten yüzyıllık olay bebislerimizi buldu
(1,459 puan) tarafından
Dün kuzenim almak istedi niye ona verdim diye ağladı bide kendini yerden yere vurdu

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 605 göst.
14 Ocak 2020 Diğer kategorisinde Beyaz Gül (683 puan) tarafından soruldu
0 oy
43 cevap 911 göst.
13 Ocak 2022 Aile & Aşk kategorisinde Azize turkmen (85 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 413 göst.
10 Eylül 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

411,713 soru

12,394,389 cevap

44,053 kullanıcı

Kategoriler

...