Hanımlar bazı şeyler okuyorum ve size kendi hikayemi anlatıcağım. Hamileyken annem ile babamın arasının çok bozuk olduğunu farketmiştim annem yolda sokakta her yerde hüngür hüngür ağlayıp duruyordu. Hem hamileyim hemde annem her zaman hırsını benden almıştır o halimle bile babamın hırsını benden alıyordu. Doğumuna 1 hafta kala babamın annemi aldattığını öğrendim. Lohusalığum o evde onların birbiriyle kavgasını izlemekle geçti hergün annem bana bağırıp çağırıp durdu sanki ben sorumlusuydum diye. Yine gücümü toplayıp bebeğime bakmaya çalıştım gece uyumadım gündüz uyumadım yine onların o zor zamanında ne kadar üzülsemde yanlarında kaldım. Olan sütüm hep kaçtı bebeğime mama vermek zorunda kaldım. Boşanma davası oldu hala ayılar dava sürüyor bunların hepsi ve daha fazlası oldu yine dedim ki kalk Gülşah sen atlatabilirsin üzülme.
Sütüm kaçtıysa mama var dedim.
Bebğim sarılık oldu dedim sık sık emzirir mama veririm.
Kendime hiç kızmadım kendimi benden başka toparlayacak kimsem olmadı. Kendime gaz verdikçe dahada güçlendim. Hayatımda hep böyle oldum insanlara zayıflıklarımı hiç göstermedim eşim hariç.
Hep çok güçlü durdum bazen çok yoruluyorum ama bebeğimi koklayınca diyorum ben bebeğime en güzel şekilde bakıyorum. Kendimden emin olduğumda asla üzülmüyorum. Deneyin lütfen kendinize güç verin. Acılar asla kıyaslanamaz eminimki hepiniz ne ağır şeyler yaşıyorsunuzdur ama kendinizi ayakta dik durdurabilirsiniz. Çünkü biz kadınlar çok güçlüyüz. ❤️
Biz gerçekten çok güçlüyüz kendimizi üzmeyelim hiçbirşey için üzülmemize neden olacak şeyleri atlatmak için nedenler bulalım ozaman yaşamak daha kolay daha zevkli olucaktır