0 oy
246 göst.
Diğer kategorisinde (165 puan) tarafından
Kizlar minicstyden bebgme  esim iki takım kiyft sipariş etmiş  kredi krtylada ödemiş ptt kargo seçmiş siprs edeli 2 hafta oldu hala kargom gelmedi bulndgmz bölgedeki ptt ye  geleli 1 haftayı geçti  geçen ptt ye gittim baya sıra vardı alamadan geri döndüm evede dağıtım yapmdlr ve eve gelmeden telfna mesj geldi 3 gün sonra geri gidecek diye şimdilerin tepemde bu nasıl iş anlamdm dağıtım yapmdan kargo nasıl geri gidiyor ya 

8 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bana hemen gelmişti üç günde minicity alışverişim .pttyi ara bı 
(165 puan) tarafından
Canım aradim acmyolrda
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bazıları öyle canım musteri hiz ara
(165 puan) tarafından
Aradim açan yok minicty aradim pttyle ilstme geçin diyor ayıp değil mi ama ya para veryoz kargo parsi eve dgtma gelmeden geri yolluyolr
tarafından
Evet canım ya bazen dagitima çıkmadan eve getirdik yoktunz diye yalan soyluyorlar peki iade için bişey demediler mi
(165 puan) tarafından
Daha gitmemiş yarın ptt ye giidp bakıp canım eğer geri gonderdiyseler kavga edicem evime gelmeden nasıl geri gidyo die
0 oy
tarafından
Ptt rezillik net yani gecen hafta kargom dağıtıma tam 1 hafta sonra cıktı 10 gün sürdü resmen kaç yere şikayet ettim gene geç aldım ptt nin kendi sitesin de sikayet bolumu var oraya yaz
(165 puan) tarafından
Yazicam canım bende şikayet edicem mağdur oluyoruz ya hani bide ürünün parasını ödemesem neyse ne
0 oy
(2,063 puan) tarafından
Ptt çok yavaş ya bizde trendyoldan bisey aldık ptt getirdi 15 günde anca geldi gözüküyor şubede gözüküyor ama getirmiyolar geldiği gibi iade ettik zaten 
(165 puan) tarafından
Canım benimkini hem getirmediler hemde dalga ge er gibi 3 gün sonra geri gidicek die mesj gelms
0 oy
tarafından
Izmirde bir çok PTT kapalı koronadan dolayı dağıtımı burda bende çok bekledim geri dönsün istemiyorsanız gidip alın bence 
(165 puan) tarafından
Canım geçen gittim zaten ama bi kuyruk vardı ucu bucu belli deildi yarın erken saatte gidicem bakalım bide
0 oy
(22,057 puan) tarafından
Hic sevmedigim kargo ptt geçen ay bisi sipariş ettim saolsun 15 günde getirdi sanki fizandan geliyo 
(165 puan) tarafından
Aynen öyle
0 oy
tarafından
Ptt in tuhaf bi kargo sistemi var bazen kendileri getiriyor bazen gelip alın diye arıyolar 
(165 puan) tarafından
Valla bende sasrdm ama birdhaa asla ptt kargodan bişy istemem rezil oldum iki ürünün peşinde 2 hfdtr
0 oy
(1,104 puan) tarafından
Kargo takibe baktınız mı büyük ihtimal geldik adreste yoktunuz diye işaretlediler iadeye gider almazsanız 
(165 puan) tarafından
Bakmadım bakym canm bi

İlgili sorular

+1 oy
8 cevap 457 göst.
13 Haziran 2025 Diğer kategorisinde Gizem_clk21eker (1,669 puan) tarafından soruldu
+3 oy
8 cevap 303 göst.
26 Mart 2025 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 247 göst.
0 oy
2 cevap 113 göst.

Kategoriler

1,492,659 soru

24,389,651 cevap

349,226 kullanıcı

...