Kızlar eşimin düşüncesiz Bi halası var kalkmış gelmiş başka Bi şehirden şu hastalık varken buralara kadar. Sinir oldum neyse dün akşam gelmişler telefon ettiler abilere gelin diye bizde kaynımgile gittik büyük hala sonucta Bi de telefon edince eşim gidelim 5 10 dk oturur geliriz dedi gittik neyse çay falan içtik kalcaz artık hani adettendir dedim buyrum bize gelin kalın edin yok burda kalcaz yarın yemege de sana geliriz dediler tamam dedik bizde
Tamam dedik ama evde 2 - 3 lira bozuk paradan başka para yok dolap bomboş ben ne yapıp ne yedircem bunlara. Eşim yan komşuya samimi beraber çalışıyorlar fln dedi ben ondan isterim adam saolsun sabah oğluyla beraber göndermiş 200 lira bende markete gittim 100 lirasını harcadım ince hesap yapmak istemiyom ama açıkçası zoruma gittigi için söylicem 50 liralık kıyma 20 liralık da tavuk aldım kalanına da sogan biber falan aldım eve geldim yemeklerimi yaptım hemde seve seve hepsi helali hoş olsun onlara yediler içtiler güzelce ama
Beni sinirlendiren şey su ki hala eltime dedi ki yarın da sizde yeriz Bi içli köfte yaparız sen ben eda üçümüz kıymayı sen al sogan la bulgur sende var mı diye sordu var yetmezse de alırım dedim eltim demesin mi kıyma cok pahalı ben alamam hala da, dedi ki Eda kıyma da al marketten yapalım bende dedim ki Bi paket kıyma yetmez zaten yarım kilo bile degil Bi tane ben alırım yine Bi tane de eltim alsın kaynım halası falan dediler aaaa sen ne cimrisin niyw o cimri degil ben mi cimriyim dedim.
Gittim borc harc aldım yemek yaptım yedirdim içiridim niyw ben enayi miydim 100 lira harcadım sende Bi paket alsan 20 lira kıyma. Bunun lafını yapmaya gerek varmıydı.
Faturalar birlikmiş hicbirini ödeyemedik bu ay zor durumdayız. Bi de onların bebek yok dogalgaz fatura derdi yok bizim gibi 2000 lira kredi dertleri yok arabaları bile var kalkıp hala bizden medet umuyorlar bende kendi kendime diyorum ki Bi kuru fasulye Bi pilav yapıp koysaydın ne diye kendini paraladınsanki bu kadar kadının durumu senden iyi 20 lirasına kıymıyor misafir de var halbuki cok sinirlendim kızlar yaa. Böyle konular da cok hassasım Bi insan ufak şeyleri hesap edince bende emeklerime acıyorum resmen cok zoruma gitti