0 oy
1,372 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar mesela bizim banyoyla lavabo aynı yerde genelde herkesinki böyledir esim bazen dis fırçalarken veya dus alırken ben sıkışmış oluyorum lavaboya gircem acele et diyorum oda bana gel yap benden mi utaniyon diyo ben hayatta yapmadım yapmamda hatta aynı durumun tersi oluyor ben dis fırçalarken esim gelip lavaboya gircem diyo ben izin vermiyom benim yanimda yapmasına sizinde oluyor mu böyle yaparmisiniz veya yaptirirmisiniz ☺☺

62 Cevaplar

0 oy
(3,283 puan) tarafından
Bizim banyo da klozet var ama pek kullanmıyoruz onu tuvaletimiz ayrı daha öyle bişey yaşamadık ayrı olduğu için 
tarafından
En iyisi
-Reklam-
0 oy
(51,819 puan) tarafından
yok holde geziniyosa kapiyida tam kapatirim
0 oy
(1,232 puan) tarafından
Tabikide hayır insanlar o kadarda pis olmamalı bana göre benm tercihim eşimn yanında ıstemsizce osurdugumda bile yern dibine giriyorum bana goredeil yani 
tarafından
Aynen ya valla bende öyleyim karı koçayız diye rahat davranamam yani
(1,232 puan) tarafından
İnsan arasında soguklyk olur diyo annem hep
0 oy
(5,404 puan) tarafından
Asla yapmam ordan çıkıp uzaklaşmasını bekliyorum Allah göstermesin ya. 
tarafından
Demi ya bende öyle
(5,404 puan) tarafından
Sadece kocam değil kim olursa olsun ben hiç rahat etmem
0 oy
(429 puan) tarafından
Eşim diye de o kadar da namahrem bi durum yapamam yaninda saygısızlık gibi gelir bana 
tarafından
Katiliyorum canim
0 oy
(76 puan) tarafından
Bende karsıydım ama sezaryan dogumdan sonra hep yanımdaydı esım lavaboya goturup beklerdı jalkamazdım flan o günden sonra bı rahatlık geldı cok sıkıstııgm zaman gırıyorum yanı :) esım sonucta 
0 oy
(25,196 puan) tarafından
Bizim tuvalet duşakabinli baya büyük el yıkama lavabosu da onun dış tarafında tuvalete girince duşakabin kapısını kapıyoruz yani o yüzden no problem :D 
0 oy
(3,168 puan) tarafından
Bn yapamam utanırım kizzz o kadarda değil yani 
tarafından
Bende utaniyom valla
0 oy
tarafından
Valla iğrenç en nefret ettiğim sey bende izin vermem yapmam da
tarafından
Demi aynen bende
0 oy
(7,155 puan) tarafından
Bizim lavabo banyo ayrı el yıkama lavabosu ayrı hepsinin kapısı var. Eşim banyoda olsa kapısı kapalı ben tuvalete olsam onun da kapısı kapalı olsa yinede yapamam yinede yapamam
0 oy
(10,349 puan) tarafından

Girmedim girmem, ben banyoyu kullanıyorum o normal tuvaleti kullanıyor zaten oyle bi sorunumuz olmuy9r. 

Geçen akşam ben lavabodayken kızımn sesi geldi, kqpıyı açıp bakaym ddm napıyor die bi baktm eşim yanndaymş. Pat die bi kapattım geri :D 

Şimdi gelir çocuk yapmaya utanmıyorsunuz da tuvalet yapmaya mı utanıyorsunuz diyenler. Ama alakası bile yok, çocuk yaparken zıçmıyoruz sonuçta :D

tarafından
Ahahaha çok doğru
0 oy
tarafından

• :DValla yapar yaparım da sonuç da o içerde otururken de gidiyoruz lavaboya adam naptıgı bilmiyor mu sanki
tarafından
Kiz bilsede ayıp geliyor bana
0 oy
(1,006 puan) tarafından

Asla yapaman gece lavaboya gtmeye korkuyorum esimle gidiyorum kapida bekliyo:D

tarafından
Kiz allah seni
0 oy
(6,046 puan) tarafından
Yaa yapmam utanırım da bide eşim tuvaleteyken telefonu falan çalar kapıyı açıyorum kilitliyor ayıp edyor oda ya 
0 oy
tarafından
Yapmam yaptırmam o kadar da değil eşler arasinda saygı olacak
0 oy
(4,851 puan) tarafından

Kendi evimde küvet var birde perde gözükmesini için acmadigim.surece perdeyi girip yapabilir sıkıntı yok :) ama ama sadece diş fırçalama tras olma ve ufak WC sini :devil:

0 oy
tarafından

Asla yapmam yaptırmam beklerim çıkmasını oda beklesin çıkmamı 

0 oy
tarafından
Bizimde lavabo aynı o şekilde.. Ama yapmayız öyle şeyler. 
0 oy
(45,017 puan) tarafından
Ayy aslaaa evliyiz diyede b.okunu mi cikarcaz edep saygı bunlar herşeyden önemli gelir soğuma sebebim olur tiksinc verici 
tarafından
Bencede canim valla benim için de öyle
tarafından
+++××× evleniyoz diye o kadar da olmaz yani
0 oy
(4,721 puan) tarafından
Herkesin bı özeli olmalı ya tamam evliyiz ama çokda herşeyi görmemesi lazım :D
tarafından
Demi yani insan tiksinir

İlgili sorular

+2 oy
44 cevap 874 göst.