0 oy
241 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızım çok narindi çok nazlıydı yere düşmeden tutardım bunun için bile ağlardı canı yanmış gibi oğlum 24 aylık göz yaşını sayılı gördüm ağlamayı bile bilmeyen bir bebeğim var aşı olduğunda bile kolay kolay ağlamaz düşer kendi bişey olmamış gibi kalkar bizler biraz sert severiz ona rağmen güler erkek çocuklarımı böyle acaba merak ettim 

9 Cevaplar

0 oy
(1,947 puan) tarafından
Oğlum var 5 aylık geçen gün babası numaradan ağladı bebegimde ağladı bilemiyorum duygusal mi olucak acaba 
-Reklam-
0 oy
(10,499 puan) tarafından
Hayir cnm bnm kızm da çok canı yanmadğı surece ağlamaz. Duşer kalkar yuvarlanır oynar. Kız erkkle alakası yoktur bnce.
tarafından
Bazen acı hissetmediğini düşünüyorum sendede oluyormu
(10,499 puan) tarafından
Yok o kadar deil. Canı yanınca ağlar bizim ki
0 oy
tarafından
Canım benim kızım da ayakta durmaya çalışırken düşer ben ya hiç tepki vermem ya da bilerek gülerim ki o da korkmasın diye aynen de öyle oluyor düşer yine oynamaya devam eder
0 oy
(15,883 puan) tarafından
Kendi kendine düşerse yada kendi canını kendisi yakarsa hiç ağlamaz ama biz yanlışlıkla eline koluna falan çarpsak 2 saat ağlar susmaz benim cimcime kızım.
0 oy
tarafından
Benim kızımla oglumda ayni anlattığın gibi kizi.in yas gözünde duruyo
0 oy
(52,001 puan) tarafından
kizim var cani tatli degil.hic duser yok bişey der oysaki acımıstir ☺️
0 oy
tarafından

Benimkisi malesef acıya dayanıklı değil parmağının ucu kanasa panik yapıyor kedi götünü görmüş misali:D

0 oy
tarafından

Benim ki coook nariiin hassaaas oglum diyorum bu ne :D hemen aglamaz ama benim canim acisa cok merhametli hemen gelir biseyler yapmaya calisir falan. Esim de cis oldum dese hemen aglar benden daha duskun babasina :D ama cok seviyorum herseyiyle :Ddygusal olsun okuz olmasin yarin bigun evlenince karisina guzel davransin kiyamasin 

0 oy
(7,155 puan) tarafından
Benim oglum ota boka aglar ya valla özendim sen öyle yazınca. Herşey e aglar istedigi olmayınca, aglar acıkınca uykusu gelince canı sıkılınca biri ona kızınca bagırınca bezini degişirken otun oynarken yani her halükarda aglarr

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 261 göst.
23 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Leyla233 (91 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 639 göst.
3 Eylül 2021 Diğer kategorisinde Eylulyy2 (201 puan) tarafından soruldu
0 oy
25 cevap 635 göst.
21 Ağustos 2021 Aile & Aşk kategorisinde Melis Melisa (201 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 532 göst.
4 Eylül 2020 Diğer kategorisinde Hilal.hilal123 (188 puan) tarafından soruldu

411,984 soru

12,402,670 cevap

44,487 kullanıcı

Kategoriler

...