Şaka gibi bir gerçek. Sakarya'da yaşanmış. Gözlerime inanamadim. Kız evlenmiş yine kurtulamamış
https://www.sakaryayenihaber.com/m/asayis/biz-yazarken-utandik-oz-kizina-14-yil-boyunca-h123964.html
Hanımlar. Bu O.Ç. Eşimin Akrabasıymış olay bugün olmuş.kayinperin Mezara gidicektim. Sakın gitme köy birbirine girmiş. Beynimden vurulmuşa döndüm. Ve bu adam benim evime ailesiyle çay içmeye gelmişti. Evlendiğim sene ve ben adamın tipini hiç beyenmemistim. Eşimede bana gelmesin dedim her aradığında evde değiliz diyorduk
Yıllar önce hamileyken bi kız geldi yanıma tam 3 saat oturduk yanyana konuşmaya başladık
Kız herşeyi anlattı ben daha 16 yaşındaydım o benden büyük 18 di sanırım
O şeker yüklemesine gelmişti
Sıra bekliyordu
Yanında abisi ve kaynı vardı kocası yoktu
Lütfen iyi okuyun!!!
Kız izmirli çok güzel bir kızdı
Babası denilen pislik şereff yoksunu adam demeye bin şahit ister adam kızını hamile bırakmış
Nasıl mı???
Kızın annesi dilencilik yapıyormuş memleket memleket geziyor para topluyormuş babası ve abisi uyuşturucu bağımlısıymış
Kız kaçarak evlenmiş
Ama bekarken babası hep kucağına alırmış severmiş orasını burasını okşarmış
Gel zaman git zaman kız kendini bilmeye başlamış annesi hiç evde olmadığından hep maruz kalmış ama birgün annesine anlatmış veee annesi inanmamış kızı öldüresiye dövmüş
Kızda 17 yaşında kaçarak evlenmiş
Kocası zaten fazla evli kalmadan askere gitmiş kızda annesi gelecek diye babasının evini temizlemeye gitmiş evi yemizlemiş üstünü değiştirirken kızına saldırmış
Kız evliyken babsı t.cavüz etmiş
Kız hep acaba acabaa acabaa deyip duruyor babamdan mı kocamdan mı bu çocuk diye
Allahın belasıı adiii pislik insan çokkk bu devirde
Sonra haberlere bile çıktı
Meğrr çocuk kendi öz babasındanmış 2010 yılında olmuştu bu olay sanırım
Biraz karışık yazmış olabilirim kusura bakmyın aklıma geldikçe sinir krizi geçiriyoeum
Ayy bizim burası, şe.refsiz evladı seniiiii öldürürler onu gebersin pislik
1,493,724 soru
24,405,044 cevap
350,443 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın