0 oy
1,364 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından

Şaka gibi bir gerçek. Sakarya'da yaşanmış.   Gözlerime inanamadim. Kız evlenmiş yine kurtulamamış

https://www.sakaryayenihaber.com/m/asayis/biz-yazarken-utandik-oz-kizina-14-yil-boyunca-h123964.html

image

17 Cevaplar

0 oy
tarafından

En İyi Cevap

Hanımlar. Bu O.Ç.  Eşimin Akrabasıymış olay bugün olmuş.kayinperin  Mezara gidicektim. Sakın gitme köy birbirine girmiş.  Beynimden vurulmuşa döndüm.  Ve bu adam benim evime ailesiyle çay içmeye gelmişti.  Evlendiğim sene ve ben adamın tipini hiç beyenmemistim. Eşimede bana gelmesin dedim her aradığında evde değiliz diyorduk 

tarafından
Rabb'im kime guvenicez kime siginacaz biz çok utanç
(834 puan) tarafından
Ben de Hendekteyim :// Hangi köy?
tarafından
Harman tepe diye biliyorum köyün adını cnm
(834 puan) tarafından
Hee yok bilmiyorum orayı :/ benim annem filan Dikmenli de ondan sordum
tarafından
Bilmede öyle pis yeri boş ver
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kiyamet cok yakin.

Cahiliye devrinden daha beter haldeyiz....
tarafından
Çok ama çok
0 oy
(2,265 puan) tarafından
Valla bu devirde kızını da oğlunu da kimseye bırakmayacaksın herkese şüphe içinde bakacaksın. Allahın belası pislikler
0 oy
(164,089 puan) tarafından
Çüüüüüüüüüüüüüşş
0 oy
tarafından
Maalesef öyle bir zaman oldu canım İnsan çocuğunu Gözünün önünden ayırmayacak demek ki
0 oy
(1,437 puan) tarafından
Allah belasini versin.yanib kul olsun 
0 oy
(6,189 puan) tarafından
Ohoooo bu en hafifi üç iizina taviz eden baba bile var
0 oy
tarafından
Tecavuzun adinida sırf kibar daha kibar dursun diye tacize cevirdee bu bildiğin tecavüz ne tacizi tacizle tecavüz farklı kavramlardır ve istismara uğrayanların çoğu tacize değil tecavuze uğrar ama hep taciz yazarlae
0 oy
tarafından
Geçenlerde Bi videoya denk geldim gelmez olaydım programın adını vermiycem ensest ilişki diye bişey varmış  ilk defa duydum dinledim aile içi  cinsel ilişki dememiş. Anne oğul - baba kız - dayı - yeğen - amca yeğen vs vs yapıyormuş ve ülkemizde aşırı çokmuş. Aklım ve midem almadı. Millet nasıl sapıtacağını şaşırmış demekki 
(6,076 puan) tarafından
Midem bulandı inanmıyorum ya
tarafından
Sorma kız kaç hafta midem bulandı kendime gelemedim varya
(1,056 puan) tarafından
Kiz yalandır millete normalmiş gibi yansıtmaya çalışıyolar artık bu ınterneti insanlarn hayatını mahfetcek
tarafından
Yok cidden oluyormuş keşke yalan olsa
0 oy
tarafından

Yıllar önce hamileyken bi kız geldi yanıma tam 3 saat oturduk yanyana konuşmaya başladık 

Kız herşeyi anlattı ben daha 16 yaşındaydım o benden büyük 18 di sanırım 

O şeker yüklemesine gelmişti 

Sıra bekliyordu 

Yanında abisi ve kaynı vardı kocası yoktu 

Lütfen iyi okuyun!!!

Kız izmirli çok güzel bir kızdı 

Babası denilen pislik şereff yoksunu adam demeye bin şahit ister adam kızını hamile bırakmış 

Nasıl mı???

Kızın annesi dilencilik yapıyormuş memleket memleket geziyor para topluyormuş babası ve abisi uyuşturucu bağımlısıymış 

Kız kaçarak evlenmiş 

Ama bekarken babası hep kucağına alırmış severmiş orasını burasını okşarmış :angry:

Gel zaman git zaman kız kendini bilmeye başlamış annesi hiç evde olmadığından hep maruz kalmış ama birgün annesine anlatmış veee annesi inanmamış kızı öldüresiye dövmüş 

Kızda 17 yaşında kaçarak evlenmiş 

Kocası zaten fazla evli kalmadan askere gitmiş kızda annesi gelecek diye babasının evini temizlemeye gitmiş evi yemizlemiş üstünü değiştirirken kızına saldırmış :angry:

Kız evliyken babsı t.cavüz etmiş :'(

Kız hep acaba acabaa acabaa deyip duruyor babamdan mı kocamdan mı bu çocuk diye 

Allahın belasıı adiii pislik insan çokkk bu devirde 

Sonra haberlere bile çıktı 

Meğrr çocuk kendi öz babasındanmış 2010 yılında olmuştu bu olay sanırım 

Biraz karışık yazmış olabilirim kusura bakmyın aklıma geldikçe sinir krizi geçiriyoeum 

tarafından
Sonra abisi de öğrenince babasını öldürdü :(( kocası da kızı ve çocuğu bıraktı sanırım
Abisi cezaevinde yatıyor
Annesi hala dilencilik yapıyor
Uçkur peşine düşen insan müsfettesi insan çokkk içim bulanıyor
(1,698 puan) tarafından
Tuğçeeeeeee ☹☹☹☹ ALLAH'IM bu nasil bisey ne okudum ben
tarafından
Vallahi billahi bu olay doğru şimdi ne haldeler bilmiyorum ama durum bundan ibaret
0 oy
(7,137 puan) tarafından
Kızın halini düşünemiyorum ya Allahım taş yagacak gökten taşş
0 oy
(1,924 puan) tarafından
Allah böylelerini ıslah etsin di.nsi.z imansızlar başımıza taş yağmadığına şükredelim bunca yaşanan hastaliklar depremler böyle pislikleri bulsun Rabbim bizleri çocuklarımizi böyle insanlardan korusun nasıl bi zamana denk geldik böyle kiyamet kopacak valla
0 oy
tarafından
Ee geçen biri doğuya laf atıyordu batı medeniyetli görgülü bilgili diyordu cahillllll.  

Allah belasını versin böylelerinin zihniyetlerine s.....k pislik pezvkler
0 oy
tarafından
Allah'ım ya rabbim bizi şasırtmasn
0 oy
tarafından
Corona az bu millete ne kadar kotu varsa bulassaydi alsaydi du yadan .yetetice kirlettiler dunyayi caniler.Allahindan bulsun evlat bu ya insan koklamaya kiyamaz.o.ç
0 oy
(450 puan) tarafından
Allah belasını versin seerrrfsz ittt kopeekkk allahim bu insanmi yaş böyle şeyler duydukça deli oliyorum herkesten nefrt ediyorum
0 oy
tarafından

Ayy bizim burası, şe.refsiz evladı seniiiii öldürürler onu gebersin pislik

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 841 göst.
10 Kasım 2020 Diğer kategorisinde Busratt (143 puan) tarafından soruldu
+1 oy
17 cevap 999 göst.
15 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 284 göst.
17 Temmuz 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde Denizela (244 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 205 göst.

Kategoriler

1,493,724 soru

24,405,044 cevap

350,443 kullanıcı

...