0 oy
402 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,104 puan) tarafından
Normalde hergün 3 litreyi tamamlıyorum ama bu aralar özellikle bugün suya doyamadım 4,5 litre falan oldu. Bi zararı var mı ki 32+1 gebeyim bebeğin suyunu artırır mı ki? Suyu şuan yeterli doktorun dediği çok artarsa erken doğum falan olabilir mi ondan korkuyorum. Riskim yok çok şükür. İlk gebeliğim önceden hiç su içmezdim şimdi suya doyamıyorum 

7 Cevaplar

+1 oy
(2,462 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Bebeğin suyuyla alakası var mıdır bilmem ama fazla su zarar canım. Su zehirlenmesi diye bişey var. Dikkat et lütfen. Yediklerine de dikkat et fazla susatan şeyleri tüketmemeye çalış. Özellikle tuzu axaltmaya bak eğer tuzlu tüketiyorsan. Sağlıkla kucağına al bebişi ❤
(1,104 puan) tarafından
Susamıyorum resmen canım su istiyor susamasam bile içesim geliyor ama artık dikkat edeceğim. Teşekkür ederim aminn inşallah <3
(2,462 puan) tarafından
Rica ederim canım ☺❤
-Reklam-
0 oy
(677 puan) tarafından
4,5 lütfen cok fazla içme bence okadar böbreklerin zarar görür 
(1,104 puan) tarafından
Bugün çıldırdım resmen su diye bir daha içmeyeceğim 3 litreyi geçmem artık tutarım kendimi
0 oy
tarafından
Herşeyin fazlazı zarar canım 
0 oy
tarafından
bebeğin suyuyla alakası olduğunu sanmıyorum ama herşeyin fazlası zarar
0 oy
(3,799 puan) tarafından
Ay hamile iken bende acayip su  içerdim . Sanki içimde fil varmış gibi dwvamli su içiyordum . Bi sorun olmadı bana tuvalet ihtiyacından başka 
(1,104 puan) tarafından
Çok tuvalete de çıkmıyorum yada alıştım çok gelmiyor bana ama artık max 3 litre daha çok içmeyeceğim
0 oy
tarafından
Bu kadar çok susaman da normal mi ki doktora bir sorsan şeker ölçümün yapılmış mıydı 
(1,104 puan) tarafından
Evet yapıldı gayet iyi susamıyorum zaten canım su çekiyor

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 339 göst.
30 Mart 2021 Aile & Aşk kategorisinde Hayat_12 (47 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 448 göst.
4 Ocak 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde MARMELAT -_- (801 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 256 göst.
21 Nisan 2021 Aile & Aşk kategorisinde Kezban94 (415 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,492,628 soru

24,389,128 cevap

349,175 kullanıcı

...