15 aylık bi kızım var. Allah'a şükür emiyor kızım emmese ac kalirdi. alerjisi var ve mama kullanmıyor asla biberonda tutmamisti zaten emzik falan da vermedim tutmadı da. emmek dışında yediği iki yudum bir şey görseniz inanamıyorum artık yani nasil acikmiyor aklim almıyor. dişleri de çıkıyor şuan azi disi biri patlamış çıkmış üstten. altlar da şiş.
bunun dışında da çok yaramaz oldu. vuruyor ağlıyor istediği olmayınca herseyi yapıyor onun dediğini yapalım diye. en başından beri güzellikle yapmaya çalışıyorum olmuyor kızıyorum olmuyor. kaynanamla altlı üstlü oturuyoruz onlarda aşırı şımarttı görmeniz lazım. hani böyle görünce illallah ettiğim çocuklar vardı onlara donecek diye korkuyorum.
kendine kendine oyun oynamasi 5 saniye falan sonra bana dönüyor ama bunu sadece bana yapıyor. ne eşime ne kayananama kimseye yapmıyor.
uyku düzeni zaten yok. napicam bilmiyorum. yakin zamanda doktora gidecez aşıları var orda da danisicam. ama buraya da yazmak istedim. siz nasıl baş ediyorsunuz. evi işini yemeği geçtim artık kizimi idare etsem yeter.