0 oy
198 göst.
Diğer kategorisinde (1,323 puan) tarafından
Sorum başlıkta

9 Cevaplar

0 oy
(1,698 puan) tarafından

Bende yapiyom bu gun :D

-Reklam-
0 oy
tarafından
1 ayarda pisir canm et ayarinda pisirme zaten hamur olur
(1,323 puan) tarafından
Kapatayimmi yoksa çalışırken  çevire yimmi korktum patlar diye
tarafından
Fislamaya baslamadiysa cevir canm fisliyorsa suyun altinda sogut oyle cevir
0 oy
(45,028 puan) tarafından
Kapat tekrar ayarla koy  nolcakki böle çok hamur olur parcalanmasin
(1,323 puan) tarafından
Taamm teşekkür
0 oy
(13,963 puan) tarafından
Olur hamur olur bacı. Kapat soğusun yani havası çıksıntekrar koy
(1,323 puan) tarafından
Tamam öyle yaparım
0 oy
(63 puan) tarafından
Bence sorun olmaz bende hep öyle pisiriyorum ama süresini biraz daha kisa tutuyorum cok ta güzel oluyor 
0 oy
(963 puan) tarafından
Kışa sürede kapat altını normalde 40 yapıyosan 30 yap pişer bisey olmaz ben oyle pisiriyorum
0 oy
(4,852 puan) tarafından
Ben genelde et resmi olan tarafta pişirin daha iyi oluyor :) 
(4,852 puan) tarafından
Yorumlara baktimda hamur olur demişler vallahi hicde hamur olmuyor 1 saatte pişiyor 3 saate piserse hamur olur tabi
0 oy
tarafından
Duduklude bide öyle bi düğme mi varmış 
(1,323 puan) tarafından
Var yeni modellerde
0 oy
tarafından
Pisirme suresini kisa tut bence

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 123 göst.
29 Temmuz 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde sweetlady (886 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 130 göst.
5 Şubat 2023 Diğer kategorisinde Yasmengungor (1,323 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 107 göst.
22 Ocak 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde sweetlady (886 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 110 göst.
20 Ocak 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde Ikra ece (498 puan) tarafından soruldu

Kategoriler


1,447,960 soru

23,783,949 cevap

316,531 kullanıcı

...