0 oy
301 göst.
Diğer kategorisinde (699 puan) tarafından

Ya sakin gülmeyin kızımın kafasında 1 tane bit gördüm hemen kaşındım bi yere de gitmiyorz ama dün bir serum yaptırdm orda mi bitlendm ya ben napcm smdi esimeden şampuan istedim bakalım en iyisi ve kesin çözüm hangisi

Bide hamileyim 3 aylık 

11 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bit şampuanı var içinde taragida oluyor hemen geçiyor canım panik yapma hepiniz kullanın ama 
(699 puan) tarafından
Önerdiğin bi şampuan var mu
tarafından
Valla canım benim oğlanlar olmuştu birinde eczaneye gidip böyle böyle dedim onlar bı tane vermişti içinde tarağı da vardı adını hatırlamıyorum ki
-Reklam-
0 oy
(5,345 puan) tarafından
Hemen paranit aldir canim kesin cozum biraz pahalı ama 
0 oy
(3,114 puan) tarafından
Bonnyt. 3 aylıkken ben de bitlendim bu şampuan geçirdi
0 oy
tarafından
Eczaneden paranit alsın eşin en iyi çözüm bu diğer şampuanlar fayda etmiyor 
0 oy
(552 puan) tarafından
Valla şimdi yalan söyleyemem ilkokulda bizde bitlenirdik anacim sinek ilacı sıkar poşet geçirirdi 1 saat sonra sarı tarakla tarardi yıkardi akar giderdi çok bitliydim ben 
(1,355 puan) tarafından
Ayy o sinek ilacindan nefret ederim ben bide yakardi kafamiziii
(1,452 puan) tarafından
Hahaha aynı bnde küçükken öyleydim annem derdi kardeşlerinde senle gyo onlarda yok sende oluyor heo derdi eczaneden bit ilacı alırdı sürerdi kafamıza
0 oy
tarafından
Kız ben kaç tane şampuan falan denedim fayda etmedi ne yap biliyonmu kolonyayi saçına iyice yedir islansin sonra ince dişli bir tarakla beyaz bı eşarp ser altına saçlarını tara bitler bayiliyor ve dökülüyor bunu her gün tekrarla 10 güne biter inşallah
(699 puan) tarafından
Ciddi misin bi deniyim
0 oy
tarafından
Saçlarını boyatsan hemen geçer ama hamilesin bit tarakları var onunla tara 
(699 puan) tarafından
Boyayı biliyrm ama hamile olunca
0 oy
tarafından

Ayy adını duyar duymaz kaşınmaya başladım bile ayyyy 

0 oy
(5 puan) tarafından
Bit şampuanı kullan daha sonra fön ile saçını kurut, sıcaktan kaçıyorlar hepsi dökülür 
0 oy
(1,355 puan) tarafından
Kiz bit dedin kaşindim  biara kizimda bitlenmisti komsuda gundeydim aglaya aglaya eve gelmistim esim bitane ilac aldi demir tarakli biseydi onunla gecmisti evde yatak yorgan ne varsa yika cnm gecer rabbim kolaylik versinnn 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 378 göst.
17 Temmuz 2019 Diğer kategorisinde Busra63 (221 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,436,512 soru

23,621,859 cevap

306,849 kullanıcı

...