0 oy
1,520 göst.
Diğer kategorisinde (5,371 puan) tarafından

Kızlar burdan bi arkadaş covidden vefat etmiş 7 aylık oğlu varmış şimdi gördüm eski postlarını okudum hep oğlumu çok özledim hastanedeyim beni unutur mu fln demiş Allahım ciğerim yanıyo hıçkıra hıçkıra ağlayasım var ya nası üzüldüm Allahım cennette kavuştursun inşallah hasret gtti resmen evladına off herşey boş herşey :'(

26 Cevaplar

0 oy
(144,422 puan) tarafından
Komşuya giden evine misafir alan misafir icin menu postu acanlar gorsun 
tarafından
+++ aynen hergün menü soruyorlar ben akrabalarıma bile eşim kimseyi eve kabul etmiyor diyorum.
(5,371 puan) tarafından
Aynen sevdoşum
-Reklam-
0 oy
tarafından
Peki öldüğünü kim söyledi? Hastanede olanlar tlfon kullanamıyor ki..

Allah rahmet eylesin inşallah. 
(5,371 puan) tarafından
Arkadaşona demiş bna bşy olursa buraya yaz diye
tarafından
İnşallah doğru değildir.
0 oy
(846 puan) tarafından

Allah rahmet eylesin. Ailesine dayanma gücü versin :'(

(5,371 puan) tarafından
Aminn kuzum Aminn
0 oy
(490 puan) tarafından
Allahm yardim etsinn kimler kimler vefat etti kac cocuk yetim oksuz kaldi cok zor cokkkk
(5,371 puan) tarafından
Aynen canm malesef :(
0 oy
(13,627 puan) tarafından
Elifsu mu çok kötü oldum yaa :( okuyordum postlarını bebeğine doyamadan gitti :'(
(5,371 puan) tarafından
Aynen canm :(
0 oy
tarafından
Misafir menüsü soranlar okusun bu postu sırf milletin kalbini kırmamak için kendi evlatlarınızı riske atmayın bırakın herkes küssün size hepsi geri gelir ama sizin canınız evladınız geri gelmiyor malesef yazık 7 aylık bebek annesini hiç hatırlamayacak kaç gece ağlayacak meme isteyecek ama annesi olmayacak anne kokusu arayacak ama bulamayacak allahım kimseye yaşatmasın kalbim paramparça oldu Allah mekanını cennet eylesin :(((
(5,371 puan) tarafından
Off yapma ya yüreğim dayanmıyo Allahım yardm etsin yavruma:(
tarafından
Valla bende çok kötü oldum beynim uyuştu resmen ya gözlerim dolu dolu herkes götünün üstüne otursun artık yoksa daha çok annenin canı yanacak çok evlat anasız kalacak :(

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 885 göst.
13 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Karcicegi (1,430 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 159 göst.
11 Şubat 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 393 göst.
25 Aralık 2020 Diğer kategorisinde Gentle Avenger (3,762 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 453 göst.
25 Kasım 2020 Diğer kategorisinde Smkrbber123 (372 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,439,107 soru

23,660,086 cevap

308,930 kullanıcı

...