0 oy
1,116 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
düzenlendi

Bugün içimiz yandı inanamadık arkadaşımızın öldüğüne bende geçirdim Bu hastalığı ancak yaşayanlar bilir ağır geçiyo göğüs kafesine o kadar baskı yapıyo ki nefes alamıyorsunuz kemikleriniz kırılmışcasına ağrı oluyo koku tat alma duyusu yok şükürler olsun rabbime Allah evlatlarıma bağışladı beni ama herkes şanslı değil bu kadar 

Doğum günü kutlamayın nolur 

Bebek görmeye gelmek isteyenlere izin vermeyin nolur krılır alınır diyenlere kulak asmayın kırılsınlar alınsınlar hiçbişey sizin sağlığınızdan önemli değil evladınızdan önemli değil nolur lütfenn :'(

24 Cevaplar

0 oy
(4,785 puan) tarafından
sabah okuyunca kan beynime sıçradı verdim veriştirdim hala etkisindeyim allahım cennetinde kavuştursun çok haklısınız çok 
tarafından
Denecek kelime bulamıyorum
-Reklam-
0 oy
(3,118 puan) tarafından
Aynen ya. Bebeğim oldu 6 ay önce halamlar toplanıp gelecekti bebeği görmek için.  misafir kabul etmiyorum dedim.  Bebeğe 2 parça kıyafet gelecek diye kendimi ve bebeğimi riske atamam
tarafından
En güzelini yaptın pişman olmazsın inan
0 oy
(4,854 puan) tarafından
Yani bunu artık yakınlarımiza söylemeye bile gerek yok virus devam ediyor malesef anlayışlı olan ne gelir ne gider 
tarafından
Yazık bak bi anne yitip gitti burda birisi vardı Covid-19 hatasıydı ve 9 gün olmuşdu fenalaşmış ölmüş yazık değilmi :(
(4,854 puan) tarafından
Icim parçalandı ona zaten :( ama malesef düşüncesizce insanlar çok

İlgili sorular

0 oy
35 cevap 982 göst.
5 Aralık 2020 Diğer kategorisinde ✨Lavinia✨ (5,331 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 516 göst.
1 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Duruu12 (272 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 820 göst.
0 oy
21 cevap 443 göst.
1 Haziran 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Birbebekmeselesi (338 puan) tarafından soruldu

403,862 soru

12,099,032 cevap

36,408 kullanıcı

...