0 oy
128 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar ya eltimin dondurucusu var çocuğu oynayıp ayarını soğutucuya getirmiş 2 saat önce dondurucu ayarına getirdik ama hala içindeki eşyalar donmadı kırmızı ışık yanıyor bunun hakkında bilgi sahibi olan veya yaşayan var mı ya yazık kadın inek baka baka aldı yoğurt peynir yapıp sattı zavallı öyle kazandı çok üzüldüm inşallah bozulmamıştır :(

3 Cevaplar

0 oy
(164,044 puan) tarafından
bozulmaz içi soguyana kafar yanar o işik sbr soner 
tarafından
Ayyy çok teşekkür ederim inşallah öyledir yanında değilim bir dr de kayınpederimden yardım istemiş kayınpederim otur ağla demiş gülmüş kadın ne zorluklarla alabildii o dondurucuyu ya
Isi ayari dusunce yanar o işik kiyamam yaa üzulmesin bisi yok ay ne gicik adammis yaa denirmi oyle
tarafından
Aynn öyle o da en son çare eşimi aradı eşim de canlı dersteydi yengemi ara dedi aradım bn yardımcı olmaya çalıştım kimse ilgilenmedi kadınla bir sürü de eşyası vardı dondurucuda kaynanam da bizim bir sürü eşyamız var buraya getirme demiş
Benim baby boyumda emeklerken mutfaga gidip oynardi dondurucunun ayariyla bi kac saat yanar o ışik snr ici yeterince soguyunca soner de kadın üzulduguyle kaldi baksana
-Reklam-
0 oy
(1,287 puan) tarafından
Dondurduktan sonra ışığı soner canım bende kullanıyorum biraz daha bekleyim 
tarafından
Teşekkür ederim ya cevap verdiğiniz için :(
(1,287 puan) tarafından
Ne demek canım
0 oy
tarafından
Hangi marka ise servisini arayıp sorun canım 
tarafından
Aaaaa hiç aklıma gelmedi arayıp sorayım en iyisi sağolun cevabınız için

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 354 göst.
14 Eylül 2021 Diğer kategorisinde Sibo (878 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 290 göst.
+1 oy
2 cevap 78 göst.
0 oy
3 cevap 400 göst.
7 Ocak 2025 İnternet & Teknoloji kategorisinde iiiinciiii (3,861 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,492,462 soru

24,386,373 cevap

349,023 kullanıcı

...