0 oy
139 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (22 puan) tarafından
sorum yukarda

8 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ay aslinda herseyi diyebiliriz :( sut ve laktoz iceren hicbirsey. Biskuvi, kek,pasta. Market gidalarinun cogunda var zaten. Tam bir diyet olucak yani
-Reklam-
0 oy
(6,200 puan) tarafından
Süt,laktoz içeren hiçbir şey yemeyeceksin
0 oy
tarafından
Peynir olan sut olan hic biseyi yeme eti de ozellikle inek etini bi sure yeme 10 gun dene ama kesinlikle uzak dur rahatladigina sende hayret ediceksn 

Benim oglumunda yleydi sonra sonra yavas yedim az yedim alisti ama ciddi bir alerji degildi gazi cok oluyordu
(22 puan) tarafından
bizimde sadece yüzünde kızarıklık var doğduğundan beri şuan 5.ayimizdayiz her doktor geçer dedi bugün tekrardan gittim alerjisi olabilirmiş 1 ay boyunca süt ürünleri yeme dedi ne yicemi hiç bilmiyorum dana etinin ne gibi zararı var ki tavuk yiye bilirmiyin
tarafından
Hee ben sancilaniyor sandim kuzu. Benim oglum da ciddi gaz sancisi yapardi skntiliydi cok et yeme demisti. Et ye sen o zaman :D
(22 puan) tarafından
bizimki oradan değil canım ya  önceden dahaa çöktü böyle ergenlik sivilcesi gibiydi için beyaz beyaz şimdi baya azaldı amaa benn yine de götürmek istedim
tarafından
Iyi yapmissin ohrenmis oldun sebebini. Daha dikkatli olursun artik :))
0 oy
(1,523 puan) tarafından
Liste vermeleri lazımdı vermediler mi canım 
0 oy
tarafından
Nasil belirtilerin vardi ? Neler yaptinizda sonuc aldiniz canim alerji testimi
(22 puan) tarafından
yüzünde hep bi kızarıklık vardı bugün tahlil yapıldı bitane değer yüksek çıktı bi tahlil sonucunda 1 hafta sonra çıkacakmış ama doktor benn süt ürünlerinden şüpheleniyorum 1 ay boyunca yemiyceksin dedi
tarafından
Allah yardim etsin canim zor ya..
Bende kendi kendime supelendigim icin dikkat ettim yemeyince gercekten faydasi oluyor
0 oy
(1,471 puan) tarafından
Hemen hemen hiçbişeyi canım oğlumda 3 aylıkken çıkmıştı şuan 9 aylık olacak 1 ay flan oluyor atlattık darısı size çok zor bir süreç Allah yardımcın olsun 
(22 puan) tarafından
çok saolun siz ne yediniz meselaa ne yicemi nasıl yapacağımı bilmiyorum  çünkü
0 oy
(2,020 puan) tarafından
Canim gecmia olsun. Bu alerji belirtileri sizde neydi bizimde 10 gun sonra randevumuz var da
(22 puan) tarafından
yüzünde  sivilceler vardı geçmek bilmedi geçer geçer dediler en sonunda alerji testi yapıldı işte normal ergenlik sivilcesi gibiydi içi beyaz
0 oy
(979 puan) tarafından
Benim kızımın laktoz intoleransı var. Süt ve süt ürünleri yemiyorum. Doktorum liste vermişti ona göre dikkat ediyorum. Bu arada süt alerjisinden dolayı süt ve süt ürünleri yemediğin ve yiyemiyeceğin için senin de kalsiyum ilacı kullanman gerekiyor. Doktorundan gerekirse bir liste ve kalsiyum ilacı tavsiyesi al.

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 442 göst.
18 Şubat 2020 Diğer kategorisinde Sevim günes (170 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 398 göst.
0 oy
0 cevap 39 göst.
22 Kasım 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Elif.m.05 (1,541 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 102 göst.
15 Eylül 2022 Aile kategorisinde Mehtap1991 (17 puan) tarafından soruldu

405,703 soru

12,157,369 cevap

36,595 kullanıcı

...