0 oy
2,946 göst.
Diğer kategorisinde (2,128 puan) tarafından

Kusura bakmayin kızlar yazamadım hastane isleri eve daha gidemedim evet durum atti yani şaşırdım açıkçası korona oldugunu biliyodum ama iyilesti oglunu kucağına aldığını da gördüm  

image

51 Cevaplar

0 oy
(29,526 puan) tarafından

Hadi canım e milleti giyen kim peki buradakiler için üzülmekten bile korkar oldum haaa

(992 puan) tarafından
La sen de mi üzüldüm inandın mi
(29,526 puan) tarafından
Yalan söylemek gerekmiy inanmadım fatoda yazmıştı hatta onada Didim ben inanmadım  diye oda demişti insAllah şakadir fln
Evet içim bı ciz etti ama kalben cidden inanmamistim
-Reklam-
0 oy
tarafından
Her kim yaptıysa Allah bildiği gibi yapsın onu sabahtan beri içim acıdı kalbim parçalandı resmen çok üzülmüştüm beyin yoksunu 
0 oy
(10,592 puan) tarafından
Hepimiz mahvolduk ya ağlamaktan içimiz dışımıza çıktı inanmıyorum ya... yazı tarzları fln ayni kendi yazısı gbiydi ben inanmıyorum başkasnn yaptğna.. ama neyse ki olmemiş :((
0 oy
(3,563 puan) tarafından
ya kusura bakmayın da çok saçma kim onun hesabını şifresini alacak da buraya öldü diye yazacak ya dalga geçmek için yaptı buradaki insanları daha bir güzel kekledi herkes onun yüzünden üzüldü şimdi de ben yapmadım diyor yani benim aklıma başka bir ihtimal gelmiyor ya da eşi falan yapmış olabilir diyeceğim de adam da durduk yere neden uğraştın bu platformda çok saçma bir şeyler dönüyor ama anlamadım bence kimse boşa kafa yormasın ölmemiş işte sonuç olarak
tarafından
Kesinlikle kendisi yazdı hastanede yatıyordu doktorlar elinden zorla mı alavak telefonumu sabah 9da girmiş hesabına işte yazik
(3,563 puan) tarafından
açıkçası ben de öyle düşünüyorum hayır ne geçti ki eline burada bunca hamile insan var bunca lohusa insan var boşu boşuna bir sürü beddua aldı yazık böyle boş boş insanlar kullanıyor bu platformu
tarafından
İnan zaten inanmamıştım bunu bekliodumm ama cidden aşırı büyük gunaha girdi nasıl altından kalkicak blmiorum bir sürü bebeğin annenin günahına girdi boş insan üstelik anne yani nasıl yapabilirsin başka annelere bunu
0 oy
(11,220 puan) tarafından
Cnm bu arkadaş elifsu34 mü kullanıcı adı

Şoklar içindeyim kim şifre hesap e posta bilir ki. Aklımda deli sorular 
0 oy
(5,132 puan) tarafından
Ama çok üzüldüm gerçek neyse çıksın ortaya
0 oy
(1,116 puan) tarafından
Bugün dışarı çıkıcaktım market alışverişi yapmaya. Covid li arkadaşı kaybettik diye okuyunca korkumdan dışarı çıkamadım 4 aylık bebeğim var. Önceki postlarını okudum. Eşimi aradım ağlayarak. Korkuyorum yavrumdan ayrı kalmaya dedim. Buradaki olayı anlattım. Sonra niye böyle durumlar varken evlat sahibi oldum diye tekrar ağladım ya bana bişey olursa evladım annesiz kalırsa diye. Vicdanı yoksun mahlukat diyorum insan olamaz. Hiç tanımadığım bir kadın bir anne için dualar ettim yalan yanlış bir habere. Allah akıl fikir vicdan versin. Allah büyük yaptığını yaşamadan gitmiyor insan.. 
0 oy
tarafından
Mogrenimin başlama  sebebi onun ölüm  haberiydi.....

Çok şükür yasıyor yavrusuyla  netice itibariyle....
0 oy
(4,103 puan) tarafından
bu dilek kim biri banada anlatsn lütfen
0 oy
(1,475 puan) tarafından
Yaa kizlar ben kadının oldgne inanmamistm acabami demistm kendi kendme çünkü hesap bugn bayanin adı kullanilark yazılmıştı yanlış olmasn bende pek anlam verememistm 
0 oy
(16,585 puan) tarafından
Gerçekten biri ölse yani Allah korusun  artık inanmayacagz o derece ne güven kaldı ne inanç yazık sevindim ama bu şekilde çok üzülen oldu yazık 
0 oy
(12,520 puan) tarafından
Tövbe estağfurullah ya
0 oy
(14,766 puan) tarafından
Bende eşime söyledim dedi ki ne kadar saf kalplisiniz

Kimin aklına gelir birine buraya gir ölürsem yaz diye 

Bende dedin sende birseye inanmıyorsun 

Haklıymış adam
0 oy
(343 puan) tarafından
Gercekten cok ayıp ya sureklı bebegıme bakıp agladım bu kadar da duzenbazlık olmaz kım yalan soyledıyse cok ayıp ya
0 oy
tarafından
Yaşıyor yani bu dilek mi elif34 olan mı kafam karıştı
0 oy
(5,216 puan) tarafından

onun ağzına bilmem ne edeyim hamileyim sabah doktor kontrolümden sonra gördm moralim sabahtan beei bozuk yıkık  bi haldeyim yavrusuna kensisine ayrı acıdım kaynanasına ayrı sövdüm o orospi kaç kişinin vebaline girdi nasıl ödiycek bakalım pislik :angry:

(7,805 puan) tarafından
Ahhahahahah  orospi ne yaa
(5,216 puan) tarafından
bu işi yapanın hakettiği kelime aslında daha çoğunu hakediyo ama allaha havale ettim
0 oy
tarafından
Postu gördüm nedense hiç inanmadım yazmadım da milletin canı sıkılmış boşuna demiyorum kimseye guven yok diye kadın dalga geçti sizinle 
0 oy
(4,035 puan) tarafından
Bana da kendi yazmış gibi geliyor yazmamış olsa bu haberden sonra buraya gelir böyle birşey yok derdi aman ne bilim
0 oy
(13,448 puan) tarafından
Ya Bi şey diycem ama linçten çekiniyorum ölüm döşeğindeki insan da burayı düşünüp şifre vermez zaten kızlar yorum dahi yapmadım yani ben o posta açıkçası tuhaf gelmişti 
0 oy
(463 puan) tarafından
Ben okuduğumda inandırıcı gllmemişti ama linç yerim diye bir şey yazmadım. Bu yazdığı da inandırıcı gelmedi. Neyse allah çocuğuna bağışlasın ama ölümün şakası olmaz. Allah bilir burdaki kaç kadın çok üzülüp düşünmüştür.

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 250 göst.
0 oy
10 cevap 610 göst.
29 Ekim 2020 Diğer kategorisinde Güneşş (680 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 221 göst.
19 Şubat 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+3 oy
10 cevap 462 göst.
17 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Aylinercaneymen (735 puan) tarafından soruldu