0 oy
654 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (360 puan) tarafından
Her şeyden o kadar bunaldım ki. Etrafımdaki insanlar sürekli bi şeylere üzülüyor aynı şeyi bende yaşıyorum ama ben taş kalpliymişim gibi sadece onlar üzülüyor sanıp benim üstüme geliyolar. Sürekli bana tavır alıyolar deliricem artık. 

7 Cevaplar

0 oy
(2,423 puan) tarafından
Herkesin tepkisi aynı olmak zorunda değil. Bu illa taş kalpli olduğunu göstermez.. 
(360 puan) tarafından
Sürekli ben alttan almak zorunda kalıyorum resmen hala onlara göre taş kalpliyim
(2,423 puan) tarafından
Alttan aldığın içindir  belki
 Bu  lafımı yalnis anlama ama eşşek olana semer vuran çok olur yani kimseyi alttan alma gibi mecburiyetin  yok
(360 puan) tarafından
Öyle valla onun huyu öyle aşttn al bunun böyle alttan al e ben nolucam? Kimsenin beni düşündüğü yok maşallah
(102 puan) tarafından
Tas kalpli degilsin ama tas kalpli diye diye insani tas kalpli yapiyolar gercektende banada oyle diye diye esim sonunda tas kalpli oldum umursamiyom hic kimseyi artik ne annesini ne kardeslerini simdide diyyoki burnun yere duşse enilip almazsin sen diye kiziyo
(360 puan) tarafından
İnsanı çileden çıkarmak bu olsa gerek işte
-Reklam-
0 oy
(13,609 puan) tarafından
Taş kalpli diil de soğuk kanlısın 
(360 puan) tarafından
Görümcem eşinden boşanacak çok üzüldüm çok ağladım hatta ama benim yapabileceğim bi şey yok bunu bile umursamıyorum diye tavır yiyorum ya ben napabilirim ki
(13,609 puan) tarafından
Yas mı tutucakmışsın ömür boyu
(360 puan) tarafından
Onu bekliyolar heralde
(13,609 puan) tarafından
Yarın bütün gün suratsız davran bakalım :)
(360 puan) tarafından
Yetmiyo ki denedim onu da :)
(13,609 puan) tarafından
O zaman geç koltuğun köşesine otur hıçkıra hıçkıra ağla :D
0 oy
(3,797 puan) tarafından
Bencede soguk kanlisin herkesle ayni olmak zorunda degilsn canm herkesin kisiligi duygulari farklidir 
(360 puan) tarafından
Aslında ben duygularımı etrafımdaki herkesten  yoğun yaşıyorum ama kısa sürüyo. O olay için elimden bi şey gelmiyosa sürekli üzülmemin bi anlamı yok diye düşünüyorum
0 oy
(2,560 puan) tarafından
Bana oyle insanlar miz miz geliyo kucuk bişey bile olsa sanki dunya baslarina yikilmis gibi dabraniyolar veeeee oyle insanlari hic mi hic sevmiyorum uzak duruyorum en iyisi uzak durmak.

Öyle insanlar aci gormemis ondan kendi adima konusayim 19 20 yasina kdar o kdar cok sey yasadimki bi insanin yaşayabileceği herşeyi gördüm diyebilirim küçücük olaylara uzulmek basit geliyo bana. Hic takma onlari yakin birileri degilse salla gitsin :D
0 oy
tarafından

Belli etmiyorsundur yada abartılıck kdr üzülüceğn bişey değildir mecbur musun bnde öyleyim herşyi içimde yaşarım anlatamam o yüzden beyaz doldu saçlar boşversene.. ;)

0 oy
tarafından
Ona taş kalpli demeyelin ya öyle deği
0 oy
(6,136 puan) tarafından

Seninki öldürmeye acı güçlendirir olmuş artık ne kadar acı çektiysen :D

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 537 göst.
29 Ağustos 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 739 göst.
12 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Gri Kedi (2,730 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 64 göst.
5 Ocak 2025 Diğer kategorisinde BirAnne93 (709 puan) tarafından soruldu
+1 oy
11 cevap 167 göst.
28 Kasım 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde Civciv1234 (166 puan) tarafından soruldu

411,312 soru

12,381,564 cevap

43,244 kullanıcı

Kategoriler

...