0 oy
521 göst.
Diğer kategorisinde (392 puan) tarafından
Bakıcısı olan var mı kizlar? Bebeğiniz anlaşabiliyor mu? Guvenebiliyor musunuz? Ve sizce hangi kriterlere sahip olmalı bir bakıcı

24 Cevaplar

+2 oy
tarafından
Bakıcısı benim ☺️
-Reklam-
+1 oy
(2,070 puan) tarafından
Aslında çalışmayı düşünüyorum ve bakıcı da düşünüyorum ama çevreden guvenebildigim referansları da sağlam birisi tercihim ayrıca gelip kendi evimde bakmalı başka evde baktırmam
0 oy
tarafından
Bakıcısı yok ben varım herseyiyle kendim ilgileniyorum şu zamanda kimseye guvenemem zaten ya hem pandemi de var siz çalışıyor musunuz bakaici neden
0 oy
(29,454 puan) tarafından

Ben ben canım kendim

0 oy
tarafından

Evet var kocam :D gün içerisinde sürekli ilgilenir sağolsun çok güvenirim bebeğime bakımı konusunda. 

0 oy
(45,019 puan) tarafından
Bu devirde hiç kimseye gevenmem bakıcı surda kalsin ortalik çok kötü kimselere emanet edemem 
0 oy
(2,267 puan) tarafından
Bakisicisi var ilk izlenimde güven vermişti bana.. ikinci haftada alıştı ve evde mutlu bi çocuk  o yüzden güveniyorum. Iş yerimizin üst katindalar . Arada gidiyorum habersiz sesleri geliyor dışarıdan oyun oynuyorlar falan. Ben memnunum bakıcı çok önemli 
0 oy
tarafından
Büyük oğlumun vardı canım 1 yaşındyken ve yabancıydı 

Gürcüydü 

Çok iyiydiler 

Bi sorun sıkıntı yaşamadım ben 8 ay baktı sağolsun 
0 oy
(5,079 puan) tarafından
Babannesi var canım. Bakici tutmamız izin vermiyor kendisi bakıyor♡
0 oy
tarafından
Çocuklarımın 1 numaralı bakıcısı benim bu devirde kimseye güvenip emanet etmem annem dışında 
0 oy
(11,219 puan) tarafından
Bu zamanda kimseye güvenemem en iyi en sağlıklı bakıcısı benim 
0 oy
(914 puan) tarafından

Ben işteyken kayınvalidem ve kayınpederim bakiyordu. Şimdi evden eğitim yapiyoruz. Bakıcısı 4 oldu :)

0 oy
(2,720 puan) tarafından
Kendimden baska kimse yok 
0 oy
(1,517 puan) tarafından
Var canim , sigortasi yok maasi yok calisma saatleri gece ve gunduz fark etmeksizin , adi da BEN :D 
0 oy
tarafından
Geçen gün birisiyle görüştük ama fiyatta pek anlaşamadık bende anaokulun a vermeye karar verdim 
0 oy
(5,910 puan) tarafından

Bebegimjn cok iyi bakicisiyim:D

0 oy
(13,397 puan) tarafından
Var tatlı bir teyzesi kızımın okul açılınca yine o bakacak inşallah online eğitim süresince evdeyiz zaten kızımla. Bendeki kriter açıkçası merhametiydi ve sevmesiydi kızımı elhamdülillah diyeyim 
0 oy
tarafından

Var cnm bnm iki çocuk+ babası danası sülalesi ben bakıyorum ama maaşım yok :D

0 oy
(1,698 puan) tarafından
Var olmazmi ahanda ben 
0 oy
tarafından

Cok iyi bakarim kendüm kendimi tavsiye ederim :D

İlgili sorular

+1 oy
28 cevap 565 göst.
25 Aralık 2024 Diğer kategorisinde kaavimsi (2,894 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 98 göst.
25 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Onlygirl (333 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 204 göst.
15 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde Asilomm (722 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 452 göst.
29 Aralık 2023 Aile & Aşk kategorisinde Emine3507 (1,181 puan) tarafından soruldu

411,687 soru

12,393,445 cevap

43,999 kullanıcı

Kategoriler

...