0 oy
142 göst.
Aile kategorisinde tarafından
Dogumdan sonra kaldi bana migren supheleniyom ama agirdi mi o siddetlidir hergun hafif agirir ama cok hafif beni rahatsiz etmez neden olur ki aceep

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Uykusuzluktan, yorgunluktan ağrıyabilir ama migrenin evreleri var zaten migrende olabilir
tarafından
Evet canim ya benim siddetli agirdiginda dikkat ettim ya ac kaldigimda yada cok stres yaptigimda olur hergun agirir ama bu simdiki hafif agrilar rahatsiz etmiyo yani
tarafından
Benimde ara ara çok aşırı ağrım oluyor migren zaten uyuduğumda birde buz koydugumda geçiyor
tarafından
Tamam canim cok sagol migren icin iyi oldu igrendigim agirdi mi bi hafta suruyo
-Reklam-
0 oy
tarafından
Stres migren kulak ağrısı sünizit
tarafından
Olabilir canim migrenden supheleniyom aslinda cunku bas agrim bur hafta gitmiyo mide bulantimda oluyo kusma falan
0 oy
tarafından
Bölük pörçük uyumak aşırı baş ağrısı yapıyor 
tarafından
Evet ya uyku duzenim yok aslinda sabah erken kalkiyom kahvalti yaomadan josturmaca
0 oy
(349 puan) tarafından
Ben 6 aydır hamileliğin başından berip çekiyorum çok şiddetli daha öncede agrirdi boyun düzleşmesi varmış sinüzit vardı bide bu gözüm açamıyorum hic geçmiyor 
tarafından
Bendede ayni canim bi hafta suuruyo kac tane agri kesici aliyom saymiyom hamilelikten sonra hatira kaldi galiba bana
0 oy
(1,309 puan) tarafından
Benimki genelde çamaşır suyundan ağrır ama inşallah Migren falan değildir seninki
tarafından
Malesef migrene benziyo doktor demedi ama agirinca bir hafta suruyo agri kesicilef masajlar asla fayda etmiyo
0 oy
(205 puan) tarafından
Suyu fazla tuketmiyor olabilormisiniz
tarafından
Evet ya su gunluk bir bardak tek tuketiyom kis ya icemiuom
(205 puan) tarafından
Yaa 1 bardak su cokk az biraz zorlasaniz kendinizi.. vucudunuz susuz kalmis isyan etmis olabilir..bobreklerinizede zor
tarafından
Evet canim ya cok sagol artik dikkat edecem bol bol tuketmeye calisacam ondan olabilir kesin
(205 puan) tarafından
Insallah biran once agrilarin gecer

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 253 göst.
17 Şubat 2021 Diğer kategorisinde Rabisko (1,468 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 194 göst.
25 Mart 2022 Diğer kategorisinde 2 minnak (27 puan) tarafından soruldu
+1 oy
15 cevap 426 göst.
12 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Mavi-beyaz (2,230 puan) tarafından soruldu