0 oy
400 göst.
Diğer kategorisinde (1,134 puan) tarafından
Kızlar iyi geceler  kızım 18 aylık ve 4 altta 2 üstte olmak üzere 6 tane dişi var dün fark ettim  üstten 2 diş daha geliyo ne zaman tam çıkar belli değil kızım dişlerini biraz zor çikariyo  sizce bu normal mi  bu durumda olan var mı  kıyaslama değil tabi ama çevremdeki bebeklerin neredeyse kızıma göre daha fazla dişi çıkmış öylede olunca sorun mu var diyorum. Kimisi ne güzel işte sağlam dişleri olucak diyo çocuk doğru düzgün bişey yiyemiyo  

10 Cevaplar

0 oy
(1,698 puan) tarafından
Oğlumun 18 ayda 8 dışı birden çıktı  16 dış bicnm çıkar yakında 
(1,698 puan) tarafından
Toplam 16 oldu ısırıp duruyor
(1,134 puan) tarafından
Maşallah sipaya:) acitiyo desene
(1,698 puan) tarafından
He ama sütten kesmiştim ben 17 ayda yanagimizi ısırıyor:))) 20 aylık oldu
(1,134 puan) tarafından
Bende emziriyon sandım kuzum allah sağlıklı ömür versin yavruna  koca delikanlı olmuş:)
(1,698 puan) tarafından
Aynen cnm sağol senin yavrunada:))
-Reklam-
0 oy
(3,074 puan) tarafından
Canm yemekle dişin alakası yok..onlarin damak yapilari her yemegi yemeye müsait..her bebek farkli zamanda cikariyo dişlerini oyuzden dert etme bnce..
(1,134 puan) tarafından
Öylede canım katı olunca yada sert bişey çocuk ağzında geveliyo  yeterince dişi olsa çiğneyebilecek  diye  düşünüyorum tabi her bebeğin kendine has yapısı özelliği var
(3,074 puan) tarafından
Yok cnm sen merak etme onun dişle alakasi yok doktorumuz bizzat soledi cbki..onlarin damak yapisi baya sert yani her seyi yer..
(1,134 puan) tarafından
Anladım canım sağol inşallah benim kızda çıkarır hemencik ateş yapmadan
(3,074 puan) tarafından
Ins.cnm sen canini skma..karanfille zeytinyagyla yapilan bi karisim var o cok iyi geliyoms dis ağrısına..bide biz kehribar kolye takyoz baya faydasini gördük..
(1,134 puan) tarafından
Ben almadım  çoğu kişi faydası olmuyo diyo gösteriş diyo ama sen böyle deyince şaşırdım bizde huzursuzluk yapmiyo canım diş döneminde. Sadece iştahsız oluyo ateş te olmadi bu zamana kadar  şükür
0 oy
(834 puan) tarafından
Aah ah. Benim oğlan da 18 aylık. Geçen ay 3 azı dişi birden patladı  bu ay da kalan 1 azı dişiyle, alt ortadaki ikidişin yanından bi tane patlamış

Kuzucuğum çok zorlanuyot
(1,134 puan) tarafından
Benimki anca 6 diş var 2 tanede geliyo
0 oy
(1,956 puan) tarafından
Benimki 19 aylık 16 tane var 8-8 köpekler yeni çıktı . Her bebek farklı bi doktor yazısı okumuştum 18 ay boyunca hiç dişi çıkmayan bile oluyormuş kafama takma 
(1,134 puan) tarafından
Anladım canım çok teşekkür ederim
0 oy
(1,936 puan) tarafından
Annemin komşusunun cocugu var 18 aylik 20 disi var ve cocuk senle büyük insan gibi sohbet ediyir bildiğin gorunce sok olmuştum ama her bebek bir degil q
(1,134 puan) tarafından
Maşallah çıkacak diş bırakmamış 12 tanesinide  acımış herhal hepsini çıkarmiyim diye  ergenliğe saklamış :))
(1,936 puan) tarafından
Oyle bencede benim oğlum da daha 10 tane var dis 2 tanesi de çıkmadı bile içinde ucu gozukuyoe sadece
(1,134 puan) tarafından
Aynen işte bu iki tane cikicak dişin ucu görünüyo etin içinde kim bilir ne zaman  tam çıkar patlar
0 oy
(7,483 puan) tarafından
Kizim 19 aya yeni girdi  canim 7.ve 8.dis yeni patladı:D bizde siz gibiyiz  yani☺
(1,134 puan) tarafından
Bizim dişler  en sağlam diş olucak desene implant gibi ;))
(7,483 puan) tarafından
Haha aynen canim ;))) ay agrisiz sizisiz ciksinda gec ciksin hic sorun yok.
(1,134 puan) tarafından
Aynen canım benim kuzuda sadece iştahsızlık yapiyo ateş ve huzursuzluk olmuyo şükür seninde öyle olur inşallah diğer gelicek dişler için
(7,483 puan) tarafından
MasAllah canim şükür bizimde hic atesimiz olmadi iştahsız aradada huzursuz oluyor. Buna sukur valla.
(1,134 puan) tarafından
Aynen canım
0 oy
tarafından
Alakası yok canım sağlam lik curuklukle bende erken çıkarmışim annemin demesine dore geç bile düşmüş dişlerim. 

O abur cubura çikolata ve cips  ve diş fırçalamaya bağlı. 

Benim kızım 18 aylık 17 adet var ama ben şekerli şeyler cikolataymis vermiyorum canım her yemekten sonra su veriyorum ben gece yatmadan önce fırça elinde fırçalamaya çalışıyorum .sende yiyebilecehi şeyler verirsin ben badem ceviz mısır vs veriyorum ama senin bunların yerine ezip verirsin yani diğer dişleri çıkana kadar kimi bebek 18 ayına kadar bile çıkarmıyor 
0 oy
(3,669 puan) tarafından
Üste 6cvar iki tane cıkıyor

Altta aynı sekil maf oldu yavrum
0 oy
(6,075 puan) tarafından
Bizde aynı sorundan muzdaribiz altta 3 üstte 4 dişi cıktı sonra 4 büyükler cıktı başka yok etrafımdaki bebeklerin de dişleri sıralı benimde canım sıkılıyor toplam 11 dişi var 
0 oy
(2,462 puan) tarafından
Benim kız da 18 aylık sadece 4 tane azı dişi kaldı çıkacak. Ama her bebek bir değil. Benim kızım 5 aylıkken çıkarmıştı iki dişini. Ablamın kızı 8 aylık olacak daha hiç çıkmadı. En mantıklısı bi sıkıntısı olduğunu düşünüyorsan doktora danışman

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 137 göst.
28 Mart 2024 Diğer kategorisinde Aysegul&20 (7,486 puan) tarafından soruldu
0 oy
28 cevap 1,260 göst.
26 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Egeninannesi1 (433 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 72 göst.
26 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Egeninannesi1 (433 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 243 göst.