0 oy
199 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (163 puan) tarafından
Kızlar kuşbaşı etim var sote yapacağım akşama, ama eti biraz sert yerinden almışız sanırım. Önce düdüklüde haşlayım diyorum yumuşak olsun nasıl yapmalıyım ? 

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Duduklude hasla sonra suyunu süzüp bildiğin klasik sote şeklinde ilerle canim..Tuzunu en son katki et sertlesmesin
(163 puan) tarafından
Düdüklüde haşlarken esktra birşey yapmama gerek yok değil mi ? Çok teşekkürler <3
-Reklam-
0 oy
(53 puan) tarafından
Dudukluye eti.at uzerini basacak kadar su koy kaynayinca köpüğünü al 30dk kaynat sonra sotele
(163 puan) tarafından
Teşekkürler :))
0 oy
(578 puan) tarafından
Geçen gün dudujluyr koydum 10 dk falan pisti tutnadim dk sonra tavaya aldım lokum oldu ama bizimki koyun etiydi
(163 puan) tarafından
Sağol canım kafamda birşeyler oluştu daha önce bu şekilde yapmamıştım teşekkürler :))

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 326 göst.
29 Temmuz 2021 Yemek-Tarifler kategorisinde Oylesinekimsee (393 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 268 göst.
26 Ekim 2021 Diğer kategorisinde Yasmengungor (1,267 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 125 göst.
5 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Sumeyyeali (1,255 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 57 göst.
6 Kasım 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

397,150 soru

11,878,362 cevap

35,994 kullanıcı

...