0 oy
213 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (163 puan) tarafından
Kızlar kuşbaşı etim var sote yapacağım akşama, ama eti biraz sert yerinden almışız sanırım. Önce düdüklüde haşlayım diyorum yumuşak olsun nasıl yapmalıyım ? 

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Duduklude hasla sonra suyunu süzüp bildiğin klasik sote şeklinde ilerle canim..Tuzunu en son katki et sertlesmesin
(163 puan) tarafından
Düdüklüde haşlarken esktra birşey yapmama gerek yok değil mi ? Çok teşekkürler <3
-Reklam-
0 oy
(53 puan) tarafından
Dudukluye eti.at uzerini basacak kadar su koy kaynayinca köpüğünü al 30dk kaynat sonra sotele
(163 puan) tarafından
Teşekkürler :))
0 oy
(578 puan) tarafından
Geçen gün dudujluyr koydum 10 dk falan pisti tutnadim dk sonra tavaya aldım lokum oldu ama bizimki koyun etiydi
(163 puan) tarafından
Sağol canım kafamda birşeyler oluştu daha önce bu şekilde yapmamıştım teşekkürler :))

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 339 göst.
30 Temmuz 2021 Yemek-Tarifler kategorisinde Oylesinekimsee (393 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 297 göst.
26 Ekim 2021 Diğer kategorisinde Yasmengungor (1,291 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 787 göst.
17 Şubat 2021 Yemek-Tarifler kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 81 göst.
17 Aralık 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Birkucukbebis (255 puan) tarafından soruldu

408,838 soru

12,288,217 cevap

38,128 kullanıcı

Kategoriler

...