0 oy
373 göst.
Diğer kategorisinde (926 puan) tarafından

image

yaşadığım acıları az çok dilim döndükçe anlattım az çok biliyorsunuz  .ama ben o travmaları unutamıyorum hayatım hep hastalıklarla acılarla geçti. Sağlık konusunda hiç yüzüm gülmedi hic rahat nefes alıp normal bi insan gibi yaşamadım.en güzel çağlarım hastane köşelerinde geçti.hic unutmuyorum 5 sınıfta 23 nisan etkinliğine seçilmiştim provaları yaptım kıyafetlerimi bild hazırlamıştım ama sonuç ne oldu ? Hastanelik oldum katılamadım o kadar uzuldugum yetmedi çocuk akli ya eş olan arkadaşım bana kızdı senin y7z7nden beni de oynatjadilar falan die ...vs vs bir sürü şey yaşadım  .anlatsam roman olur derler ya benimki tam olarak o.hepsi bi yana hamileligimden dogumama kadar yaşadığım olaylar beni çok yaraladı. Riskli dogum a girmem doğumdan sonra fenalaşıp yoğun bakıma alınmam a9lemin göz yaşları.bebegime kavuşamamam .  Lohusa halimle 3.basamak yoğun bakımda ağır hastaların yanında bilinci açık olarak kaldım çok kotuyd7 ağlama krizleri çaresizlik..ailem perişan ben perişan. 20 gün kaldım öyle yoğun bakım servis vs ne oldu sonuç bi ton ilaç iğne.servisteyken sırf ailem eşim üzülmesin die güçlü görünmeye iyi görünmeye çalıştım hep içime attım .20 gün sonra kavuştum bebeğime. Sonra tamam unutucam bebeğime kavuştum herşey güzel derken tekrar ayrıldık bu sefer koronadan ...yoğun bakım 12 gün 2 gün servis .14 gün ayrıydık  .o kadar acı ki evlattan ayrı kalmak .anne baba esin caresiz kalması  .bu aci hic bi aciya benzemez.olumle kalım arasındaki o ince çizgide gittim geldim.oksijenim hep düşüyordu karbondioksit birikmesiyle solunum sıkıntım oluyordu..Sonra bi şekilde bi lokman hekime ulaştık bitkisel tedaviyle çok şükür problemimin çoğu düzeldi. Şuanda doktor adı hastane adı duyunca bile korkuyorum istemsiz.yine doktora gitmem gerek ama cesaretim yok çok korkuyorum. Cunku u zanınca nefes darligim oluyor ve tıbben çözüm bulamıyorlar. Çocuğumdan ayrılmak ailemin acı  çekmesini istemiyorum. Nolur bana dua edin :(

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
hiç hacamat yaptırdın mı şöyle iyi bir yere sor hastalığın rahatsızlığını da söyle kullandığın ilaç varsa onu da söyle ona göre perhiz veriyorlar ondan sonra da hacamat yapıyorlar vücudundaki pis kan falan atıyor bence kesin faydası olur Bir de sünnet yani tavsiye ederim
(926 puan) tarafından
Yaptım ondan sonra korona oldum yatış vs derken bidaha yapamdim
tarafından
3 kez yap rabbim şifa versin inşallah
-Reklam-
0 oy
(7,792 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Rabbim sevdiği kullarına derdi daha çok yüklermmiş ki cezasını cehennemde değil dünyada hafif bı şekilde atlatsin diye canım ama inşallah tez zamanda sifanı verirde evladından ailenden ayrılmak zorunda kalmazsın
(926 puan) tarafından
Amin Allah razı olsun
0 oy
(1,463 puan) tarafından
Canım öncelikle Allah şafi ismi hürmetine şifa versin inşAllah, okurken kendimi gördüm canım benim bu dünya intihan dünyası ve unutma ki bunlar birer imtihan Rabbim sevdiği kullarına daha çok dert verirmiş ve hep şöyle söyle çok şükür Rabbim bunu veya durumuna göre ne halde isen bunu bana layık gördüğün için binlerce kez şükürler olsun Allah'ım bu imtihanda bana sabır ver kalbimden ve dilimden sana etmemden şaşmayayım canım imtihanlar sabır şükür ve dua ile tevekkül etmendir ... Ben hep böyle dua ediyorum herkes gençsin yaşın çok küçük falan hastalıklar seni buluyor derler asla öyle demeyin sizün derdiniz yoksa korkun bence çünkü ben halime şükrediyorum ki Rabbim bana layık görmüş bu hastalığı ...  
(926 puan) tarafından
Doğru söylüyosun canım ama işte insan oğlu
(1,463 puan) tarafından
Tevekkülünü eksiltme kuzum emin ol Rabbim mükâfatını çok güzel verecektir
0 oy
(9,655 puan) tarafından
Psikiyatri denedin mı?  Bu tramvalari üzerinden atman için bence BARIS MUSLU araştırıp indan destek alabilirsin
(926 puan) tarafından
Denemedim ama düşünüyorum açıkçası
(9,655 puan) tarafından
Rabbim tekrarını yasatmasin. Vücut 1 yılda tamamen kendi kendine yeniler iç organlar yeniler ama bilinç altimiz o hastalıkları bildiği için tekrar kendine çağırır istemsizce bence bunu cozebilmen icin bilinçaltına derinlere inen bi doktor bulursan sana çok iyi gelir.. Bi kitap okumuştum gerçek hayat hikayesi kadın kanser hastası ve aslında alternetif topla ilgilenmeyi bilinç altı terapileriyle ilgileniyo karnı basket topu büyüklüğünde sisiyo sonrasında ben nasıl olur hasta olurum bilincim temiz felan diyo geçmişteki tranvasini buluyo ve kendi kendine ölümcül hastalığını yeniyi doktorların umutsuz vaka dedikleri şeyi..  o yüzden benim gözünde bilinçaltımız çok önemli onunla yuzlestigimizde hastalıklarda daha çabuk iyi oluyor
(926 puan) tarafından
Vakit ayirip yazdığın için çok teşekkür ederim .
Haklisin bilinç altı çok önemli sürekli ister istemez aklıma geldiği için belkide jyilesemiylrum en iyisi destek almak ve geçmişi ısıtıp tekrar tekrar düşünmemekle olucak sanırım
(9,655 puan) tarafından
Bencede canım en azından şuanda kitap okumakla başlayabilirsin barış muslu nün instgram hesabınıza online eğitim tarzında şeyleri oluyo belki iletişime geçip online ona başlayabilirsin.. vücudumuzu birazda biz korkuyoruz farkında olmadan çocukluk tramvalari da etkiliyo bugunumuzu
(926 puan) tarafından
Zaten benim bu hastalık olaylarım çocukluktan geliyo bakalım inşallah geçer bu günlerde
(9,655 puan) tarafından
Inşallah geçer canım inanmakla başla ise kendine ve birdaha tekrarı olmicagina
(926 puan) tarafından
Allah razı olsun ❤

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 667 göst.
29 Temmuz 2020 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 1,213 göst.
5 Nisan 2020 Diğer kategorisinde Nese&Lorin Eva Lolom (1,449 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 96 göst.
17 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Safbiri66 (98 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 69 göst.
6 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Meleksss (5,296 puan) tarafından soruldu

404,615 soru

12,120,993 cevap

36,476 kullanıcı

...