Seviyonuzmu sevmiyonuzmu ?
Seviyom ama bazen boğazını sıkasım geliyor :D
Yaradandan ötürüyor seviyorum
Saygımdan seviyorum
Çocuklarımın babası ❤️ seviyorum
Bir dediğimi iki etmediği içinde aşıgım
En önemliside 20 günde bir görüyoruz birbirimizi
Sevgi degismezki o an kiza bilirsin offf kafam karıştı yazdıklarından benim değişmiyor seviyom ben küçük aptalimi
Seviyorum artık birbirimizi çok iyi tanıyoruz 5 senedir beraberiz 2 senedir evliyiz bazı şeyler oturdu artık arada tartışma kavga oluyor tabi herşey güllük gülistanlık evlilik nerde sadece çok büyük boyutta olmuyor.O zamanda boğasım geliyor ama sonra hemen yumuşayıveriyorum kıyamıyorum
benimki hiç aşik olmadım ama eşime hiç azalmayan deyışmeyen bir sevgim sevgimden büyük bir saygım varr
Kocamı çok seviyorum maşallah =)) birlikte sohbet ederiz yeri gelir tartisiriz birlikte Herşey e karar veririz onunla vakit geçirmeyi çok seviyorum
Ben eşimi çok seviyorum rabbimde bozmasın anlayışlı insandır sever sayar bazı huyları var onlara ayar oluyorum ama kimse kusursuz veya 4 4luk te değil zaten genel olarak o benim herşeyimmm ayy canım kocam
Sevgide var saygıda. Çok şükür. Tartışmamız. Oluyor ama oda tadı tuzu diyoruz. Ben hatalıysam veya eşim hatalıysa az sakinleyince birbirimizden özür dileriz. Aynı anda ineleyici laf sokmam hayatta. Benim kanatsız koruyucu meleğim o
Onu gördüğümde hala heyecanlanıyorum ❤️
Umarım antatabilmişimdir
GÖRMEYİNCE GÖRESİN GÖRÜNCE ÖLDÜRESİN GELİYORSA KOCANDİR O
Ben aşığım kocama hamd olsun
1,493,018 soru
24,395,005 cevap
349,658 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın