0 oy
307 göst.
Diğer kategorisinde (4,617 puan) tarafından
Kızım 15 aylık yatmadan 1 biberon petibor bisküvi veriyorum yada un kavurup veriyorum başını koyup uyuyor geceleri 1 kere tek kalkıyor onda da bazen hiç mama yemiyor öyle yatırıyorum bazen de en fazla 1 biberon yiyor sizinkiler kaç kere kalkıyor önceden daha sık kalkardı 2 haftadır azaldı 

11 Cevaplar

0 oy
(410 puan) tarafından
Benimde 15 aylik ilk yatrdigimda zaten yemek  6 7 gibi yedigimiz icin oda bizle yiyor 9 da uyku saati oldugu icin tok oluyor bisi vermeden yatriyom ben ne zamn yatarsam mama verip yatriyordum şimdi devam sute gectik verip yatiyom gece emziginin agzinda düstugunu fark edince uyanir veririm uyur bazende uykusu gelmez kalkar oturur ama kalkmiyor pek
(4,617 puan) tarafından
Odanın lambası açıkken mı uyuyor benim kızım emzik tutmadı maalesef ben de hep onu hayal ederdim
(410 puan) tarafından
Işik aciken salarim ama aydinlta yatmaz karanlik olacak ben karanligi sevdigim icin öyle alıştiridm emzik kurtarici ya
-Reklam-
0 oy
(5,273 puan) tarafından
1 biberon petibör derken canm nasil yapiyon bnde yapim bn kizim cok uyaniyor ya
(4,617 puan) tarafından
Petibor bisküviyi kırıp biberona koyuyorum üstüne ılık su koyuyorum güzelce calkaliyorum yiyor çok da seviyor :)
0 oy
tarafından
11 aylık olur mu??? 3-4 defa
(4,617 puan) tarafından
Bizimki de o zamanlar öyleydi :)
0 oy
tarafından
18 aylık 2 kez süt için iki üç kez de sallanmak için uyanıyor belkide daha fazla dün akşam ağlayarak ne zaman deliksiz uyuyacak diye post acacaktim beş te sabah uyuya kalmışım tel elimde 
(2,458 puan) tarafından
Benim kız da 18 aylık sallanarak uyumuyor ama emmek için kalkıyor. 1 hafta sonra sütü kescem bakalım nasıl baş edcez :/
(4,617 puan) tarafından
Allah kolaylık versin emiyor mu benim kızım emmiyor belki o yüzden böyle az kalkıyor
tarafından
Benimki de emmiyor kuzum süt içiyor gece onun djsjnda hep sallanmak istiyor :(
(2,458 puan) tarafından
Yaa anladım canım
0 oy
(1,629 puan) tarafından
Emmediği için az kalkıyor, benim oğlum 10 gün sonra 16 aylık olacak en az 3 kere uyanır emmek için. Doktoru gece beslenmesi yapma  tok karnına reflü olur dedi ben de o yüzden yatmadan yarım saat önce meyve veriyorum bazen kuru yemiş veriyorum bazen pestil veriyorum o kadar.
0 oy
(9,354 puan) tarafından
Akşamları 10 11 de uyur yatmadan önce güzelce karninj doyururum 4.5 kez yine kalkar ama bişey istemez sadece su istiyo suyunu içip uyuyo mamada veriyorum istemiyo sadece su sabahta 8 buçuk 9 da kalkar benim ogluş kuşumda 15 aylık:)))
(4,617 puan) tarafından
Allah bağışlasın suyu seviyor demek :)
(9,354 puan) tarafından
Amin inşallah cumlemizin ins
0 oy
(18,548 puan) tarafından
Bnmkı 1 kere kalkar 2 de

5 buçuk kadar uyanık kalır 
(18,548 puan) tarafından
Uff bilmıom aşkoş yaa:(
Azı dişleri çıkartıo ondan mı bılmıom :(
tarafından
Ne kadarlık, gözüm çok tirsti şuan sfsfs
(18,548 puan) tarafından
28de 15 aylık olacak yaa
Senınkı ne kadarlık cnm
tarafından
9 aylık kız cücük daha benimki, o zamanlar ne olcak bakalım sfsfs
(18,548 puan) tarafından
İnşaAllah çok uslu olur annesı
0 oy
(1,461 puan) tarafından
Kızım 13 aylık gece yatmadan pirinç unlu yada ırmikli muhallebi yapıyorum inek sütüyle onu içer bir biberon gece de keyfi isterse bazen 1 kere bazen 2 kere kalkıyor doyma durumuna da bağlı emzik emiyor bazen 2 kere kalkacağı zaman emziğini verip dalıyor 1 yada 2 saat sonra kalkar mama yaparım içer uyur değişiyor ya 
0 oy
(3,794 puan) tarafından
11 12 gibi uyur sabaha kadar uyur 
0 oy
tarafından
11de beşiğe koyuyorum 12 buçuk 1e kadar anca uyuyor 3 gibi kalkıyor mama içiyor uyuyor 4  4 buçukta yine kalkıyor sallıyorum uyuyor 6da kalkıyor 8 buçuğa kadar uyumuyor 8 buçukta uyuyor bu sefer uykum gelmiyor gelene kadar da o uyanıyor uykusuzluktan başım ağrıyor artık :(( 14 aylık benimde. 
0 oy
(12,523 puan) tarafından
Emmeyi bıraktıktan sonra azaldı bazen 1 bazen 2 kez kalkıyor 

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 165 göst.
27 Mayıs 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ruhugencanne.. (709 puan) tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 168 göst.
5 Ocak 2023 Diğer kategorisinde denizimsi (7,444 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 177 göst.
26 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde Selimin annesi (9,839 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 130 göst.
21 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Merve.01 (213 puan) tarafından soruldu

403,738 soru

12,095,920 cevap

36,397 kullanıcı

...