0 oy
194 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (3,800 puan) tarafından
3 yaşındaki oğlum günde iki kere bazen bi kere zorla yerdi saatlerim geçerdi başında o bi tabak yemek yesin diye. Balikyağ+vitamin takviye kullandım bi ay oldu yaklaşık ve her geçen gün iştahı açıldı . Günde bi iki öğün yemek yiyen cocuk şimdi 4 bazen 5 kere yiyo cok şükür gene benim ısrarımla ama yiyo en azindan onceden gun içinde bi tabak yemegi zorla yerdi fittirirdim artik. Çok şükür işe yaradı.   Toparlandi . Aynı dertten muzdarip olanlara oneririm 

4 Cevaplar

0 oy
(1,939 puan) tarafından
Hangi marka vitaminler kullaniyorsun peki
(3,800 puan) tarafından
Bialabor . Balomega diye bi karışım eczane onerisi ile aldim canim
-Reklam-
0 oy
(3,675 puan) tarafından
Valla benimkide yemiyor kahvaltı hıc yemez
(3,800 puan) tarafından
Aynen benimkide yemiyodu ağzında tutuyodu saatlerce bekliyodum başında şimdi çok şükür maşallah düzeldi
(3,675 puan) tarafından
Vitamin falan da almıyor kusuyor ya
(3,800 puan) tarafından
Canım balikyağ ve vitamin karışımı her sabah ac karnına verdim ben işe yariyo başta inanmiyodum ama bi ayda maşallah bayağı düzeldi gene
(3,675 puan) tarafından
Tm cnm bende denerim ismini aldım asagı dan
0 oy
(1,397 puan) tarafından
Benim kızımda hiç kahvaltı yapmaz akşama kadar bişey yemsesede acıktım demez 7 yaşında 15 kilo 
(3,800 puan) tarafından
Benimki yeni 3 oldu canim 19 kilo cok şükür.  Balikyağ vitamin karışımı takviye kullan sabahları aç ken bi kaşık ver
(1,397 puan) tarafından
Eczaneden mi alcaz canım ismini tam olarak yazarmisin alayım bende
(3,800 puan) tarafından
Eczaneye danisip aldim canim . Her eczane farklı oneride bulunabilir. Bialabor diye bi karışım balikyağ ve vitamin . Benim danistigim eczane bunu önerdi
(1,397 puan) tarafından
Tam canım sağol bende bı bakayım
0 oy
(970 puan) tarafından
Canım benim kızım da 16 aylık aynı dertten şikayetçiyim 15 gün önce doktora götürdüm kan tahlili yaptırdım bütün değerleri temiz çıktı

Balık yağı tavsiye etti kullnaiyiroruz aban göre kızım hala iştahsız hala zorla yer ve kilo alımıda sadece 200 gram 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 83 göst.
21 Eylül 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ysmnynr (381 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 67 göst.
23 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 103 göst.
17 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Ikiz anne adayi (1,112 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 184 göst.
24 Ekim 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

412,092 soru

12,405,677 cevap

44,597 kullanıcı

Kategoriler

...