0 oy
176 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
kizlar dogum yapali 3 ay oldu ama benim elim kolum kalkmiyor hic bisey yapamiyorum ya şöyle soylim bazanin altini bile acacak kuvvetim yok zorlayarak kaldiriyorum hamileyken bile daha gücüm kuvvetim yerindeydi hemen yoruluyorum birsey yaptigimda bir yandan iştahım da yok süt olsun diye yiyorum sadece bebegime normalmi bu evimin isini bile zor yapiyorum halim yok sizde dogumdan sonra boyle oldunuzmu

2 Cevaplar

0 oy
tarafından
Vitamin eksikliği bu dediklerin canım bir dahiliyeye gidip tahlil yaptır ve vitamin takviyesi al emzirmek çok yüksek vitamin kaybına neden oluyor 
tarafından
sağlık ocagi yapmazmi acaba
tarafından
Orada yapar canım pazartesi sabah dan tahlil verirsen salı öğleden sonra alırsın sonucunu
tarafından
tamam cok sagol canim
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ya kansızlık vitaminsizlik var yada lohusa psikolojisinden cikamamissin
tarafından
psikolojim zaten duzelmediki bir turlu ::(
tarafından
Kafana bişey takma insanın canı sıkkın olunca hasta gibi olur zaten bir çok şey kafada bitiyor
tarafından
Yok canım ya öyle kafaya takılmakla alakası yok Ben zaten doğumum zor oldu dikişlerim çoktu daha sonra Makat çatlağı oldu iyileşmedi iki buçuk aya kadar şimdi iyileşti gibi ama bu sefer kabızlığım gitmedi kabızlığında vardı o yüzden psikolojim bir türlü yerine gelmedi dogumumda riskliydi gebelik  zehirlenmesi yasadim tansiyonlarim cikiyordu surekli kasınti oldum hamileyken 40 ima kadar gecmedi vucudumun heryeri yara oldu mahfoldum  bebegim dogdu akciger kanamasi gecirdi zor dogumdan 10 gun yogun bakimda kaldi sonra oda birden kakasini yapti sonra ondada catlak oldu gecmedi uzun bir sure hala duzelmedi psikolojim oyuzden surekli bisey olcakmis gibi hissediyorum
tarafından
Hmm evet sen epey yıpranmışsin bence bı dahiliyeye git kan testi falan yaptır vitamin ilacı falan kullan vücudun kendine gelsin

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 140 göst.
30 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Eso han (120 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 127 göst.
1 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde meltemsss (3 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 172 göst.
30 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Hacer007 (2 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 189 göst.