0 oy
623 göst.
Diğer kategorisinde (223 puan) tarafından
3 yıllık evliyim 2 yasinda kizim var 10 günlük kizim var eşimle birbirimizi çok seviyoruz acaba lohusaliktanmi icim sıkılıyo ağlamak istiyorum acaba diyorum sevgimiz biter bizden sıkılır gözü disarda olur mu bekar olmak istermi esim de beni çocuklarımızı cok sever hatta isten gelince beni öpüp sarilmiyosun bisey mi var der ben eski heyecanımız kalmicak diye korkuyorum Allah korusun ne bilim lohusalikta insan ne dusunucegini sasiriyo bazen diyolar yok hayatın bitti daha 24 yaşındasın 2 cocuk dışarı bile çıkamazsın falan neden ki millette 4 cocuk var o nasıl bakmış büyütmüş gezmiş dolaşmış of off :(

19 Cevaplar

0 oy
(6,683 puan) tarafından
Aksine benim eşim daha cok bağlandi bana :))
(223 puan) tarafından
Lohusaliktan herhalde bazen çok ağlamak istiyorum sebepsiz yere ne bilim :(
(6,683 puan) tarafından
Evet canim lohusaliktandir gecicek hepsi..
Ben ikinci dogumumda nedense ilk çocuguma uzuluyordum ama şimdi guluyorum o hallerime
(223 puan) tarafından
Ooo hic sorma ben cok ağladım hamile oldugumu öğrenince ilk çocuğuma sanki ihanet etmişim gibi doguma 2 gun kala gözlerim şişti napicak bensiz ben onsuz diye kafayı yedim 3 gun ayri kaldık 3 yil gibi geldi simdi biraz kardeşine hırçın davraniyo bağırıyorum sonra üzülüp agliyorum:(
(6,683 puan) tarafından
Birlikte oynuyuncaya kadar oyle hircin olucak birlikte oynamaya basladiktan sora sevmeye baslayacak..kizmamaya caliş canim sen ona kizdikca o daha cok hircinlaşacak
-Reklam-
0 oy
(5,161 puan) tarafından
Valla aksine canim esim her cocugumda daha da cok bağlandı bana suan 4. Bebeğime hamilyim hic sevgimiz eksilmedi aksine artt
(223 puan) tarafından
Allah mutluluğunuzu bozmasın insallah
(5,161 puan) tarafından
Aminnn canim rabbim kimsenin dirligini duzenini bozmasin 20 yillik evliyim sizlerde nice 20 yillar nasip olsun
0 oy
(1,467 puan) tarafından
Etrafımız boş insanlarla dolu zaten kendileri ne b o k yapmış çocukları olunca acaba kimseye aldırış etme insanın içinde olsun yeter ki eşin ne güzel düşkünmüş işte sana bunlar hep lohusalıktan canım geçecek Allahım yuvalarımızdan huzuru mutluluğu eksik etmesin inşallah 
(223 puan) tarafından
Amin inşallah canım benim aminnnn
0 oy
(2,128 puan) tarafından
Yoo bence tam tersi biz kavga ederdik 3 gun küs kalırdık kızımız oldu eşim bana daha naif davrandı haklı da olsa haksizda olsa geldi gönlümü aldı yarım saat sonra 

Şimdi bizimde 2.yolda geniş aile olmak gibisi varmı en fazla 1 yıl gezemezsin sonrası mutluluk
(223 puan) tarafından
Oh ne güzel insallah canim benim Allah mutluluğunuzu bozmasin
0 oy
(14,167 puan) tarafından
Ne alakası var canım yaaa çocukla falan ne alakası var yapacak adam 5 çocuk olsa da yapar yeni evli olsanız da ne güzel bu yaşta 2 çocuğun var ben de 24 yaşındayım daha yeni doğurdum ne güzel büyüteceksin sonra rahatlarsın ayrıca neden gezemeyesin bunlar çok saçma ve gereksiz muhabbetler 
(223 puan) tarafından
Ne bilim çevredeki insanların boş agzi iste insanin cani sıkılıyo
(14,167 puan) tarafından
Ver ağızlarının payını ya benim çevremde kimse bana böyle konuşamaz
(223 puan) tarafından
Ne bilim kiz moralim bozuluyor iste
0 oy
(507 puan) tarafından
Aman canım lohusalıktan kendi kendini strese sokmussun ama bide şöyle düşün çocuklarım varken eşim kimki ashshshs :D Daha şimdiden karnımdakini yanımda hayal ettikçe kimseyi gözüm görmüyo eşimin sevgisi azalırsa kendisi kaybeder umrumda olmaz bebeğimle keyfime bakarım oturup ona üzülemem :)
(223 puan) tarafından
Haha alemsin kiz oda doğru:)
0 oy
tarafından
Canim Allah omur versin ama 3 yillik evlisin 2 cocukk. Biraz bekleseydin esinle yalniz zamna geçirseydiniz. Boyle tabi bunalima girersin yasin da buyuk degil. Hep ya hamileymissin ya cocuk olmus hic kafaniz rahat olmamis
(223 puan) tarafından
Iste Allah verince oyle istememezlik olmuyo cok sukur ikinci bilerek olmadı ama iyiki oldu yani genc yasta anne olmak güzel diyolar ilerde rahat edeceksin diyolar insallah da oyle olur
0 oy
(807 puan) tarafından

Canım milletin ağzı torba değil ki büzesin. Kulak asma hiç kimseye ya. Ne güzel çekirdek aile olmuşsunuz lohusalık psikolojisi seninkisi. Geçici bir durum ama sen kafanda kurarsan bu şekilde kocana sen soğuk davranırsin o değil. Gözü de dışarda olmaz ya ne güzel hem genç annesin daha güzel günler de göreceksin. Böyle saçma düşünceler içine girme canım ağlama isteğinin olması normal hormonların değişti annesin. 

(223 puan) tarafından
Sagol canim ya ne güzel yazmissin
(807 puan) tarafından
Sende sağol canım ve iyi ol bebislerin için ❤️
(223 puan) tarafından
Olucam insallah:)
0 oy
(568 puan) tarafından
Bende son iki aydır eşime güzel gelmedigimi düşünüyorum hatta hayatında biri var die hisse giriyorum sanki bebek dogunca temelli kopacak bağımız yani bizim evlilik bitmiş gibi gelio bende hep agluorm 
(223 puan) tarafından
Allah mutluluğunuzu bozmasın canim benim dusunme sende oyle daha dogurmadinmi
0 oy
(1,842 puan) tarafından
Lohusa olduğun için sana öyle geliyordur tabiki bitmez ama bunun için hep sende çabalamaman eşine saygı göstermen lazım unutma herşey karşılıklı olursa hep sevgi saygı kalır 
(223 puan) tarafından
Tabi cok dogru
0 oy
(3,212 puan) tarafından
Ah be canım  niyeti bozana çocuk mu bahane olur. Sen hassassın ondan aklına geliyo bunlar bir de şöyle düşün bu dediklerini sen de yapabilirsin yapar mısın yapmazsın  aslında senin için de geçerli aynı durum. Bir de kötüyü düşünüp çağırma.
(223 puan) tarafından
Demi cok haklisin
0 oy
tarafından
Benimkide daha cik bağlandı cok sukur brnde 23 yaşındayım 2 çocuğum var buru 5 biri 8 aylik cok şükür 
(223 puan) tarafından
Allah mutluluğunuzu bozmasın canimm
0 oy
tarafından
O lohusaliktan canim hiçte öyle olmuyor aksine daha da bağlaniyosunuz sabret bu günler geçici benimde 2 yaşında oglum 2 aylik da bebeğim var bende 25 yasindayim.  Ikisi birlikte büyüyecekler. Şimdi zorlanıyoruz ama en fazla bir sene sonra iki kucuk arkadaşı parka götürüp oynatacagiz ınsallah  :)
(223 puan) tarafından
Amin amin canim insallahhh :)
0 oy
(1,475 puan) tarafından
3cu oldu dha fazla oturaklastik dha fazla anlayışlı olduk 3aylik prematüre bebegm 7aylik dogdu 
(223 puan) tarafından
Allah uzun ömürler versin mutluluk versin canim
(1,475 puan) tarafından
Amin cnm benim tüm bayanlarımizada insallh
(223 puan) tarafından
Aminnnn
0 oy
(679 puan) tarafından
Yok bitmez ama şuan çocuklar çok küçük ve peşpeşe ya ondan lohusalık psikolojisiyle öyle düşünüyorsun tabiki çocuklar küçük olunca aşk cinsellik gbi konular birazcık geri kalıyor vakit bulamıyorsun yani eş ve kendine ondan böyle hissedebilirsin  bir süre böyle olur nasılsa buyucekler ve rahat ediceksin ozman birbirinize bağlı olduğunuzu yeniden anlicaksin :)
(223 puan) tarafından
Dogru söylüyorsun canim:)
0 oy
(347 puan) tarafından
evlenirken bir sevgiydi şimdi üç sevgisi var size karşı başkaları nediyorsa desin önemli olan eşin çocukların lohusasın duygusalsın başkasına kulak asma kendine aylene odaklan bence bir tavsiye herkes her zaman iyi niyetli samimi olmayabilir 
(223 puan) tarafından
Tabi cok dogru söylüyorsun
0 oy
(45,019 puan) tarafından

Ayy tam tersi ikinci çocuktan sonra dahada baglandik:)

(223 puan) tarafından
Ne güzel:))
0 oy
tarafından

İkinci çocuktan sonra eşim daha çok bağlandı evine bana çocuklara <3 afedersin g**tümden ayrılmaz hale geldi. Merak etme bebek gelirken aşk huzur da getirir geldiği yuvaya

(223 puan) tarafından
Ne güzel maşallah:))
0 oy
(12,522 puan) tarafından

Daha neler kız bende 23 yaşındayım 3.geliyo Allahu Ekber :D

(223 puan) tarafından
Ooooo masallahhh:))))

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 615 göst.
31 Mayıs 2024 Aile & Aşk kategorisinde BegumY (139 puan) tarafından soruldu
0 oy