40+6 da. 1 gün sonra kontrolüm.vardi suni sanci alacaktım. 1 gün öncesinden nişanım geldi. Sonra saatler ilerledikce sancım başladı 7 dakikada 1 e düşünce hastaneye gittik. 3 saat sonra dayanilmayacak hale geldi. Epidural aldım 3 doz. 4 saat filan ağrısız geçirdim. Ama son 8 saat ve doğumda hiç epidural vermediler çünkü acilmami yavaslatmisti. Canımdan can gitti ama değdi. Doğum bitti ne ağrı kaldı ne bişey. Göbeğimde hemen indi. 20 kilo almıştım hamileyken 2 gün sonra tartıldım 10 kilosunu vermiştim. İyi ki sezaryene alın beni dediğimde doktorum engel olmuş. İyi ki normal olmuş. Acı eşiğim çok dusuktu benim. Elim ufacık kesilse ortalığı yikardim. Şimdi vız geliyor tırıs gidiyor. Ama iyisi de oğlumu kucaima ilk verdikleri andı. Islak sıcacık bedenine ilk dokunduğum an. Hayat durdu. Tüm sesler kesildi. Sanki sadece o ve ben vardik o anda. Eşim ve annemde girdi doguma. Hatta her anımda yanimdalardi. Onlar ve doktorum olmasa asla yapamazdim. 16 saat aci çektim ama ömrüm boyu yaşadığım en güzel tecrübeydi.