0 oy
174 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (22 puan) tarafından
Kızlar cok sırtım ağrıyor 5 haftalık hamileyim normalmi bu durumu yaşayan oldumu geceleri cok başlıyor sırt ağrısı 

6 Cevaplar

0 oy
(124 puan) tarafından
Safra kesende tas mi var baktirdinmi
(22 puan) tarafından
En son hastanede böbrek taşı düşürdüğümü söylediler safra keseside olsa söylerlerdi sanırm
-Reklam-
0 oy
(1,104 puan) tarafından
Benimde vardı ilk zamanlar özellikle sağ tarafa çok kötü vuruyordu safra kesesinden şüphelendiler birşey çıkmadı ama baya sürdü sonra kendi geçti doktorunuza danışın belki altında başka sebep yatıyordur her insan bir olmaz 
0 oy
(2,271 puan) tarafından
Bel ağrısı bebek tutunurken normal ama regl sancısı gibi. Tabi sırta şiddetli vurmaz. Hormanlar hamilelik sürecinde taş üretebilir benim safra kasem üretmişti hiç öyle bir problemim yokken. Taş düşürmüşsün o ağrıyı bilirsin zaten şiddetlenir artarsa ihmal etme. Ama gecersede hiç korkutma kendini cidden 9 ay boyunca hergün yeni biseyle uyanıyor insan
0 oy
tarafından
Geçmiş olsun canım 
0 oy
tarafından
Normaldir bence bana da adet zamanları olurdu gebeyken. Hani adet olacgaim zamanlar ağrı olurdu
0 oy
tarafından
Geçmiş olsun kuzum

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 234 göst.
23 Temmuz 2023 Aile & Aşk kategorisinde Anne-bebek (789 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 149 göst.
13 Şubat 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ikraa (48 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 522 göst.
0 oy
2 cevap 87 göst.
21 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Simsek21 (1,796 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,502,563 soru

24,533,654 cevap

360,090 kullanıcı

...