Bizim adetlerde kız bebeğe 6 ay kinasi yakılır bnde ilk hamile kaldım erkek olunca yapamadım sonra iknciye hamile kaldım kziim oldu şuan 5 buçuk aylık ve çok istiyorum 6 ay kinasini fakat virüsten dolayı bı sure ertelicem ama çok fazla erteletmek istemiyorum çok özeniyorum ve bulunduğumuz ilçede bölgede yok denilecek kadr azaldı halamlar kayınvalidemler annemler sadece ama yine kalabalık olunacak yaşında temmuz ayında olcak eğer Mart gibi virüs baya biterse o zmn düşünüyorum bitmezse yaşında yapsam bişey olur mu çünkü çok istiyorum bindallı giymek kızımla beraber masa hazırlamak maksat anı hatıra kalsın bidaha bu günler gelmicek diye. Pis virüs girdi hayatımıza bütün insanların hayallerini mafetti ya
Bende aynıyım mevlit yapcaktim olmadi ağustosta virüs vardi simdi 5 i dolduruyo kızımda bende düşünüyorum sadece kendi ailem ve esimin ailesiylemi yapsam resim cekinsek hatira kalsa diye
Ama yapsam kaynanam yine durmaz herkesleri çağırır verem olurum bi halta yaramaz virüs zamanı (Hele bi kızkardeşi var hayatimizin her alaninda burnu sokulu tabi ben izin verirsem) ondan sadece aileler istiyorum kimseyi cagirmicaksa konuşup yapmalıyım
1,492,935 soru
24,393,609 cevap
349,489 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın