0 oy
399 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (410 puan) tarafından
Kizceler bugun morelim cok bozuk ya benim eşimin kuzeninin görumcesinin bebegi 4 aylik yogum bakiminda solunum skntiisi varmiş anne hic gormemisti agrida gostermiyorlarmiş anne isyan cikarinca vana sevk verdiler bunlarda vana gelecek kimseleri yok beni aradilar sen misafir edermisn tam dedim geldiler cok hoş insanlar cok guzel zamn gecirdik diger gun oldu hastaneye gittiler bebegi gormusler bebek iyimiş swvkini istanbula vwreeckler insallah cunu bunlar istanbulu bebegin annesi de agrilarin gelini  bende tekrar buraya gelin dedim sevk cikana kadar esimin kuzenide koye gelsinler dedi gityiler 2 gundu koydeydiler adamin esi triplenmiş kiskanmiş kadin aramiş diyor misafir ettiler ama burnumuzdan getirdiler neyse bende buraya gelin dedim bunlari göturup hastanaya attip gitmisler yol bilmez bisi bilmezler bu arada 2 kadin bide 4 yasinda bir cocuk anne kiz bunlar cok üzuldum insanlik olmuş ben tanimdagim insanlari misafir ederken onlarin yaptigina bak siz olsaniz ne yapardiniz

6 Cevaplar

0 oy
(410 puan) tarafından
Uzun oldu biraz kusura bakmayin
-Reklam-
0 oy
(12,768 puan) tarafından
Eşin gidip alabiliyor ise gitsin alsın cnm 
(410 puan) tarafından
Eşimin arabasi yok dedi arkadaslardan rica edecm gidecek gitmesede ayarlicam
0 oy
tarafından
Alır evime getirirdim yazık günah değil mi kadının derdi kendine yeter zaten bir de ona mı üzülsün ya hiç mi vicdanı merhameti yok muş 
(410 puan) tarafından
Eşimin kuzeni hepsi cok iyi davranmiş gelin esiniden kiskanmiş anne 55 yasinda kizida zaten oyle iyi isleri yokta kocanami sulansilar ya
tarafından
Bu kıskançlık değil ki ya resmen hastalık bu tamam herkes eşini kıskanır da kadın zaten evladının derdine düşmüş yoğun bakimalrdan ordan oraya sevk edilip duruyor ne yapsın senin b.klu kocanı yazık günah
0 oy
tarafından
İnsanların zaten canı yanıyor. Üzüntüleri kendilerine yetiyor yazik ya
0 oy
tarafından
Paraları varsa taksiye atlayıp gelsinler cnm
(410 puan) tarafından
Kadin bebegin yaninda kalmiş annesi kizi geldi
0 oy
tarafından
En nefret ettigim insan tipi ya allah hidayet etsin madem oyle neden csgiruyirsun hergjn misadir gelmiyor ayda yilda bir geliyor hosnut olmasi lqzim misafir evin vereketidr sen heldiklerinde hurmet et saygini goster yemeklerini ver 

İlgili sorular

+1 oy
12 cevap 386 göst.
27 Kasım 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 242 göst.
8 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 485 göst.
0 oy
11 cevap 242 göst.
24 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde Hicrannn (1,234 puan) tarafından soruldu