0 oy
191 göst.
Diğer kategorisinde (2,481 puan) tarafından
Kızlar yeşilkartın artısı ne ben yeşil karta önceden başvurmuştum geçen öğrendim ki olmuşum ama elektrik yardımındanyararlanamıyorum onun dışında ne gibi artıları var

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Artıları çok gıda nakit bir sürü destek alırsanız
(2,481 puan) tarafından
Nasıl alabilirim peki
(834 puan) tarafından
Kız yeşil kart hastane icin geçerli.gida falan alabilmesi icin  belediye ye büyükşehire başvuru ypiyor
tarafından
Tamam işte başvuru yapması lazım. Bak simdi belediye gıda yardımı yapıyor bazende bez deniz feneri var gıda veya nakit yardım veriyor ahpap gıda yardımı veriyor sosyal yardım nakit yardım veriyor 3 ayda bir Kızılay gıda yardımı veriyor git hepsine başvur ben başvurdum allah razı olsun bu zor günlerde çok hafiflefik
-Reklam-
0 oy
(1,345 puan) tarafından
Gıda destek para yardımı kömür sosyal yardımlaşma derneğine dilekçe veriyorsun anlatıyorsun durumu veriyorlar ama içerde dosyan olmalı önce 
0 oy
(1,475 puan) tarafından
Doğdum Doğalı zaten Yeşil kartlıyım Yeşil kartın devlet yardımından ilaçlardan hastanelerden her şeyden yararlana biliyorsun tabii ki sigorta özel hastane dışında ben kömür yardımı alıyorum çocuklarıma para alıyorum 2 ayda 3 ayda bir gidip yazılıyorsun 3 aylık alıyorsun o 300 400 lira para geliyor elektrik yardımından yararlanıyorum her yıl da kömüre gidip yazıldığını zaman 40 torba yani 1 ton kömür geliyor Eğer evin doğalgazlı ise sadece çocuklarına yardım alıyorsun ve sağlıktan yardım alıyorsun

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 213 göst.
26 Ekim 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 263 göst.
24 Ocak 2021 Diğer kategorisinde Gizembyrmv (2,321 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 213 göst.
2 Şubat 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,494,084 soru