0 oy
384 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
kenarlarlardan sarkan örtü kullanıyorum örtünün üstünede plastik şeffaf örtü koyuyorum

Çirkin bi görüntü oluyor sanki

Nasıl yapsam siz nasıl yapıyorsunuz 

Ben anlamıyorum hiç bu işlerden

Cevaplarınız için Allah razı olsun 

17 Cevaplar

0 oy
tarafından
Kullanmıyorum yemekten  sonra güzelce ciflerim masayı o kadar
-Reklam-
0 oy
(6,065 puan) tarafından
Bnm naylon byle desenli siliyorum sadece 
0 oy
(45,019 puan) tarafından
Valla kaç sene örttüm dediğin gibi hoş durmuyo kaldirdim cam masa benimki öle kullaniyom aman benimlemi gidecek böle daha sık
0 oy
(7,155 puan) tarafından
Masam yok benim ama kaynanamın vardı  muşamba gibi Bi örtü örtmüştü cok kullanışlıydı
0 oy
(1,242 puan) tarafından

image

örtü yerime böyle şeyler koyabilirsin.  Bende sevmiyorum örtüyü. 
(42 puan) tarafından
Bunun adi ne canm
(1,242 puan) tarafından
Ikili Amerikan servis diye geçiyor supla oluyor sanırım. Yani ben linensten öyle aldım ikili amerikan servis diye
0 oy
tarafından

Geçenlerde eşimden rica ettim şu silikon taban şeffaf cam tipli örtü var masaya sıfır 

Adam amannnn eskisin diye aldık örtme bişey uğraşma boşuna dedi :D

E iyi madem sen bilirsin dedim 3 yeri yandı da:Dgeçmiyor bide yenii 1 sene anca oldu alalı 

0 oy
tarafından
Ben kullanmıyorum 
0 oy
(12,935 puan) tarafından
Ben sadece ortu kullaniyorum
0 oy
(485 puan) tarafından
Örtü üzerine seffaf şey kullanıyorum ben böyle daha çok beğeniyorum
0 oy
(2,720 puan) tarafından
Musamba tarzi ortulerden kullaniyorm ymkten sonra siliyorm oh mis brz ortuler mutfakta olmaz canm ya surekli batar
0 oy
(12,522 puan) tarafından
Şeffaf örtü var benimkinde altına da Amerikan servisi koydum güzel duruyo zedelenmiyo da
0 oy
tarafından
Açık mutfak benim masada odanin bir köşesinde o yüzden.  Yemek yerken hiçbirşey ortmuyorum yemekten sonra guzelce siliyorum. Vegan temizleyici kullaniyorum masa yüzeyine.  Yemekten sonra dantelini seriyorum yada runner atiyorum işte canim ne isterse :)
0 oy
tarafından
Örtü Kullanmıyorum. Kahvaltı sonrası ve yemek sonrası Fairy ile köpürtüyorum sonra bezle duruluyorum 
(45,019 puan) tarafından
Yanliz bide fairy ile :D
tarafından
Evet :D sıvı bulaşık deterjanı ile süngerle temizliyorum sonra mutfak bezimle duruluyorum
(45,019 puan) tarafından
Kiz bende ortuyodum ama iki aydır yeni kaldırdım ama sanki örtüsüz de çatal kaşık ciziyo ya
tarafından
Dolap içlerine serilen naylonlar oluyor ya  dantelli olan değilde diğerleri. Sünger gibi olanlar. Ondan al masanı kapla kenarlarından bantla. Yemek sonrası sil gitsin. Tertemiz kalır
0 oy
tarafından
Benim masam cam canim oyuzden musamba gibi seffaf ortu var hep kaldirmiyorum çizilir yoksa 
0 oy
tarafından
Ben folyoyla kapattirdim ne toz ne leke hiç bir şey olmuyor yemek yiyoruz bir bezle silip geçiyorum örtü bana hoş gelmiyo 
0 oy
(11,506 puan) tarafından

Kullanmıyorum      

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 228 göst.
0 oy
11 cevap 176 göst.
31 Mart 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 352 göst.
17 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Sevgisiz_hayat_47 (1,041 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 157 göst.
27 Ocak 2021 Diğer kategorisinde Esra_esra (2,620 puan) tarafından soruldu

411,729 soru

12,394,667 cevap

44,074 kullanıcı

Kategoriler

...