Kizlar bı iyi olayım diyorum bı kötü nasıl davranacağımi şaştım.1 buçuk yıllık evliyim.once iyilikleri anlatayım ben farklı şehirden gelin geldim evimi temizledi eşyalarımı yerleştirdi.ne istediysem aldılar. Sen yorulma gel bizde ye der. Et sevmem mesela mantı yapınca bana ayrı patatesli yapar. Benim yemedigim bişey olursa benim sevdiğim yemekten yapar gitmesek bile ayırır kendi gelince getirir yada eşim iş çıkışı uğrar alır.kislik malzememi yapr.kendine bişey alacağı zamn banada alır tişört çanta elbise vs. Zevkimide bilir beğenirim aldıklarını. Hamileliğimde geldi evimi sildi süpürdü. Doğumda afedersiniz altımdaki kanlı çarşafı topladı hastanede. Neden kötü davranmayı düşündüğüne gelince herşeye tavır yapio elbise almak istemesem trip atiyo 2 gün aramadan trip atiyo.bi sözü hiç unutmuyorum eşimle bana siz bizi kullanıyorsunuz dedi ondan sonra sanki kötü biriymiş gibi geliyor bı aklım istediği gibi anne kız ol diyor bı aklım araya mesafeyi köy şaştım bende . Uzun oldu biraz hakkınızı helal edin