0 oy
563 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
tarafından kapalı
Kızlar dijitalde 86 eczanede ki tartıya göre 81 kiloyum.

Normalde 65 kiloydm bekarken doğum vs. Derken hala vermedim. Annemdeyim kız kardeşim sen 60 olamazsın asla diyro sinirim bozuldu normalde çok kötüydü fiziğim üst üste simit olurdu yağli duba gibiydim bu ay baya topladım oruç borcum vardı onu tuttum dikkat edip egzersizleri yaptım devam ediyorum da kendimi hafiflemiş hissediyorm

Eşimde destek oluyor sırf sağlığım için vermemi ister yoksa ver diye bir baskı yapmıyor. Ben aynaya bakamıyordm fotoğraf çekilmek istemiyordum 

Bu aralar kendime bakıyorum öz güvenim yerine geldi neredeyse umarım veririm. 

Buda şuan ki halim sizce çok mu kötüyüm.

Üzerimde ki sweet sauna tayt sürekli giyerim korsemi de takıyorum 
notu ile kapatıldı: Konu başlığı konuyu özetleyecek şekilde olmalıdır

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Korseni  nerden aldinin  alinin annesi marka ne
tarafından
Yamuna korse cnm bir sene oldu alalı satılıyor mu bilmiyorum
tarafından
Işe yaramış bence
tarafından
Yaradı cnm normalde 3 xl bedenim sipariş verirken XXL vermişim göbekten bir araya gelmiyordu altına giyilebilir korse takip takiyordum şuan tek bu var pıt pıt açıp kapatıyorum maşallah fark ettm
tarafından
Çok iyi harikaa
tarafından
Öyle cnmm başka kkorsem vardı ise yaramadı bunu aldım bende missbelt korse almıştım kullanamadm bunu aldım
-Reklam-
0 oy
tarafından
Yamuna korse kullan canım ve su terleten bluz ve taytlardan gobegım fazla var ilk foto da ıkıncı de korse den anlayamadım ama istersen verebilirsin canım pes etme ve herbalıfe kullanmanı tavsiye ederım
tarafından
Yamuna korsem cnm kullanıyorum onun sayesinde toparladı.
Üzerimde ki tayt terletiyor sadece bluzu almadım cnm çok güzel ter atıyor.
Eskisine nazaran şuan bir nebze daah iyiyim azmettim vericem inşallah
tarafından
Olur kuzum yeter kı pes etme ssn
tarafından
Eşim öyle şeyler kullanmama izin vermiyor sağlığım bozulur diye :/ benden habersiz kullanırsan helal etmiyorum hakkımı der asitli cola vs. hiç bişey icirmez içtiğim maden suyu var sadece düşün :(
tarafından
Yok dero cidden ise yarıyor komsum da kullanıyor.

İste canim takviye alabilsen daha hızlı verirsin
0 oy
(9,683 puan) tarafından
Kimsenin lafina bakma boşver istersen olur neden olmasın başkası için değil zaten kendin için yap başarılar canimm :*
tarafından
Teşekkür ederim cnm bu sefer olucak insAllah :))
0 oy
(5,821 puan) tarafından
Bol bol karin egzersizi yapman lazım canım. Onun dışında anormal bisey göremedim fiziğinde.  Dedigum gibi karin çalışırsan karnın da düzelir.
tarafından
Çok teşekkür ederim cnm eşimde mekik cek diyor arada yapıyorum onu ama dikkate alicam daha çok ağırlık veririm
0 oy
tarafından
Canım kırmak istemiyorum ama hamile gobegi gibi olmuş gobegin. 
tarafından
Sıkıntı yok cnm eski halim daha kötüydü yemek vs. Yedim ondan baya varmış gibi görünüyor
tarafından
Tabiki sıkıntı yok cnm. Bende 82 kilo idim 65 e indim çok şükür. Iyi bir diyetle verirsin
tarafından
Ayy darısı başıma cnm insAllah bende düşerim
tarafından
Inşallah cnm
0 oy
tarafından
Hemen hemen aynı gobeklerimiz. Bende vermeye çalışıyorum ama emzirdigim için yapamıyorum.  Kızım 6 ayını doldursun başlayacağım.  Tayti internetten mi sipariş verdin canım bende getirtsem.  Korse aldım ama dikişlerimi açılıyo 1 saatten fazla takamıyorum  
tarafından
Sen daah xok yenisin cnm fazla zorlama kendini benim oğlum 22 aylık Mart'ta sütten kesicm İnşallah
Evet internetten aldım :) Tayttan çok memnunum inanki eski basenim daha çoktu birde sürekli tayt hiy kendini salmasn basenlerin sıkı kalsn ben pek giymezdm

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 708 göst.
12 Aralık 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 860 göst.
14 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 335 göst.
8 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Meriyadairem& (1,462 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 531 göst.