(ALLAH BOZMASN NAZAR DEGMESİN) .benim eşim bu zamana kadar çok yardımcı olmuştur hatta okdr yardımcı oluorduki rahatlığa inanılmaz alışmışdm annenin evindeki gibiydi :) bazen sabah kahvaltilar yemekler islerim çoğunu o yapıyordu snra hamile oldm yatmak gerekiyordu hep saolsun ozmnda çok desteği oldu ama ben de elimden geleni yapmaya clstm cck doğdu 6 ay fln ailemn evinde kaldm oradada doğru düzgün is yapmiordm ccgmla ilgln başka birşey istemiorm diyordu annem yemek vs genelde annem yapıyordu snra evime geldim içimden gelerek yapiorm her isimi ve ağırlığını ben aldım işlerin çünkü eşime kiyamiorm ozmn ikimizdk sadece şimdi cck da var ve zaten yardim ediyor bakıyor fln bende yemek tmzlk vs elimden geleni yapiorm onca şeyi kaldrdm hastalıklar doğum zorlu geçti yipranmalar yeni hayata alışmalar vs kas h. zaten baya zayıfladm artik bi yere çarptgmda kemiğime çarpıyor direk .s başka rhtszlklr da brkmipr pesimi :( uykszlklr yrgnlklar onca şeye rgmn elimden geleni yapiorm ayakta durmak için Ve çok yanlizim yanlizlkdn bunaliorm allah bana gönlüme göre bir ARKADAŞ VERSİN İSTİORM :( bunlara rağmen daha aktifm evimde ama eşim de sağolsun her zaman yardım eder her şeyde ve agdami fln ona yaptirrm saçımi ona boyatirim :)