0 oy
458 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2 puan) tarafından
Kadin olmak ne kadar zor ya ev işi çocuk bak onu hayata alıştır hayatı öğret doğruyu yanlısı iyi olanı kötü olanı Cok zor çok 

8 Cevaplar

+1 oy
(3,147 puan) tarafından
Bu yüzden cennet annelerin ayağının altındadır buyurmuş peygamberimiz 
-Reklam-
0 oy
tarafından

Hiç sorma birde hem çalışıp hem ev işi yapanlar zaten derler kadın erkeğin bir üst modelidir :D

(2 puan) tarafından
Öyle tabi benim 2 yaşında bir oğlum var şimdide 7 haftalık hamileyim onunla oyna birseyler öğret ev işi gücü yemeği hiç bitmiyor insan kendine zaman ayiramiyor
0 oy
tarafından
Kadinlar ne kadar guclu 
(2 puan) tarafından
Biz olmasak dünya batar
0 oy
(6,398 puan) tarafından

Valla cok zor canim :)

0 oy
(5,936 puan) tarafından
Tabiki zor iste bu yüzden cennet annelerin ayaklarinin altında ya zaten.ben hep şükrederim yengem 99 depreminde sag kolunu sağ bacagini kaybetti kucagina 1 yaşındaki kızını  21 yaşındaydı hayatinin baharinda rabbim e şükürler olsun ki iş yemek cocuk bakimi yapacak elimiz ayagimiz var canım. Cocuklarimizi yetiştirecek aklimiz var. 
(5,936 puan) tarafından
Ve ben aralikta işe de başlayacağım iznimi uzattim
0 oy
(2,187 puan) tarafından
Keske anneler ölümsüz olsa. Iyiki varlar iyiki varız
0 oy
(1,629 puan) tarafından

Annem 60 yaşında 2 kızı var biri benim :) kardeşim ile aramda 12 yaş var, annem mali müşavir ve ben 5 yaşında idim iş hayatına girdiği zaman dün gibi hatırlıyorum. Babaannem baktı bana harika baktı rahmetlinin emeği çok üstümde o ayrı mesele ama annemin ne kadar çok yorulduğunu hatırlıyorum. 12 yaşıma geldiğimde kardeşim oldu doğuma işten gitmişti. Son güne kadar çalışmak zorunda idi. Şimdi ben 37 yaşımda hamileyim 7 aylık oldum işe gidiyorum bazen of pöf edesim geliyor sonra diyorum ki sen annenin kızısın, sen kadınsın, altından kalkamayacağın iş yok, devam. O zaman bir gücüme güç geliyor. Kadın olmak her türlü zor. Ama o güç içimizde var. Doğamızda var dik durmak, güçlü olmak. <3 bizi seviyorum kadınlar. <3

0 oy
tarafından

Allah erkeğe güç kadına da sabır vermiş bu yüzden. Aslında bütün yük kadında ama sabrımız dan dolayı dayanıyoriz. <3

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 563 göst.
30 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde Busebade (964 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 956 göst.
16 Şubat 2024 Aile & Aşk kategorisinde Mslcns (5,327 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 332 göst.
11 Ekim 2020 Aile & Aşk kategorisinde Umber (2,263 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 345 göst.