0 oy
439 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (188 puan) tarafından
Birgun bende hamileyim dicek miyim acaba bilmiyorum.. son adetim 1 kasim en son kan testi 21 aralik da yaptim negatif  di suan hala olmadim 44 gun fln geciyo su gibi akintilarim oluyo birde  karnimin altinda kasiklara yakin yerde ortada kelebek ucusu gbi birsey oluyo gaz gecisi gibi sizce varmidir birsey

11 Cevaplar

0 oy
(641 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Rabbim sana nasip etsin inşallah tez zamanda hamileyim die haber verirsin inşallahhh
-Reklam-
0 oy
tarafından

Rabbim en yakın zamanda nasip eder inşallah kuzum sabır ve dua <3 test yap ama mutlaka

(188 puan) tarafından
Amin insalahh :(
0 oy
(164,075 puan) tarafından
Ne bilim niye test yaomjyon
(188 puan) tarafından
Gidemiyom ki korkudan negatif gorcem yine diye :(
(164,075 puan) tarafından
Evde test yap idrar testi
0 oy
(639 puan) tarafından
Uzun zaman olmuş gününüz geçeli olsa teste çıkardı doktora neden gitmediniz ki farklı bir sebebi de olabilir
(188 puan) tarafından
Pko var hastaneye gidiyorum tarlusal verip gonderiolar :( yaklasik 1 ay olcak son kan vereli birdaha versem mi diye kararsizim
(639 puan) tarafından
Anladım canım inş olur hayırlısıyla sen ver yinede kan benim kuzenimde pop vardı hep geçiyormuş yada olmuyormuş hamile olduğunu bilmemiş tüp bebek tedavisine başlayacakmis o sırada kan verince tesadüf öğrendi
(22 puan) tarafından
Bende de vardı canım Hiç bir ilaç kullanmadım 4 yıl olmadı tedavi de görmedim stres çok önemli stresten uzak dur ben nezmn ki kafamdan sildim herşeyi hamile kaldım
0 oy
(608 puan) tarafından
Testin üstünden geçmiş baya tekrar bir test yap canım 
0 oy
tarafından
Canm ümidini kirmak istemem ama kontrole git benmde akintim çoğaldı birden su gbi hemde kasiklsrimm agriyirdu hafif bugün gitim kist oldugunu ovrendim adet olmayı engelliyor malesef 
0 oy
tarafından
Sadce pko hamile kalmaya engel değil ki canım bendede var 2 çocuğum var üstelik ikinci kızımdan önce dış gebelik iç kanama geçirdim sol tupum de aldılar amlytimn üstünden bir yıl sonra kendiliğinden hamile kaldım tedavsz cok çok zor demislerdi üstelik doktora git pko varsa klomen başlar yumrtalik takibi ve büyürse yumrtalrn çatlama iğnesi yazar bebr olman gereken günleri söyler sana başka sıkıntının yoksa tutma olasigi çok yüksek oluyor ama git mutlaka şöyle kaç gün geçtiğini tekrar beta ister negatf çıkarsa ultrasnla muane eder kist vs varmı diye konsrsnz duruma göre beklemek vozm değil 
0 oy
tarafından
Bu kadar geç olmasi düzensizlik bence bı doktora gitmelisin 
0 oy
tarafından
Canım bende pko luyum ama hamile kaldim benimde 60 gun geciktiği oluyordu bazende 20 gun kanamam oluyordu düşün cok degiskti ama düzeldi kendiliğinden anlamadim hic kafana takma taktigin süre zarfında olmuyor ben onu anladim Allahim sanada bi evlat versin kucagini bos bırakmasın insAllah ❤
0 oy
(22 puan) tarafından
Canım bende acaba birgün anne olurmuyum hamile olurmuyum derdim adet düzensizliğim vardı yumurta tembelliğim de vardı 1 olmaz 1 ay olurdum ve birgün test yaptım tam 9 haftalik hamileymisim inanamadım okadar mutluydum ki şuan kızım 72 günlük :)) kollarımda hala onu izliyorum uyurken
0 oy
(912 puan) tarafından
Bu kadar geçiyor ve hamilelik olmuyorsa doktora gidin polikistik over olabilirsiniz. Benim de öyle 40 günleri bulurdu döngüm. Doktor kontrolünde hamile kaldım. 

İlgili sorular

+1 oy
4 cevap 242 göst.
28 Nisan 2021 Diğer kategorisinde Gelsenee (42 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 139 göst.
0 oy
11 cevap 515 göst.
4 Nisan 2020 Diğer kategorisinde Ozlemmmimeni (38 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 433 göst.
6 Ekim 2022 Aile & Aşk kategorisinde nerminin annesi (1,168 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,493,435 soru

24,400,885 cevap

350,125 kullanıcı

...