0 oy
722 göst.
Aile kategorisinde (71 puan) tarafından
Hic buzamana kadar kapanmayan watsap son görülmesi kapanmış sebepte isyerindekilere uyuyorum dedim girdimi gormesinlermis bu zamana kadar gördülerde ne oldu anlamadın yani simdimi aklina geldi cok sinir oldum ya 

14 Cevaplar

0 oy
tarafından
işyerindekilere hesap mı veriyor 
(71 puan) tarafından
Yooo vermiyo tabiki ama ne bilim
-Reklam-
0 oy
tarafından
Olabilir kuzum ne varki bunda 
(71 puan) tarafından
Ya biz 7 yil sevgili olduk 3 yildir evliyiz bu zamana kadar kapanmayan durum nie simdi kapaniyo
0 oy
tarafından
Eşin evde değil mi ki? 
(71 puan) tarafından
Yok nöbetci bu aksam
tarafından
Son görülmeni aç de eşine.
(71 puan) tarafından
Dedim zaten kacga ettik acmicam dio bna allahindan bil dedim bnde cikar kokisu dedim
tarafından
Allah eşini hidayet etsin şeytana uydurmasın inşallah canım.
(71 puan) tarafından
Amin inş.
0 oy
(2,029 puan) tarafından
Olabilir belki canım nolcak ki üzülme sıkma canını
0 oy
(878 puan) tarafından

Seninki yine görülme kapamış benimki engellemiş çocuk gibi karım hamile üzülür demiyorda benden çok trip atıyor :D

tarafından
Senin ki görevde dimi. Kalkıp eşini engellemesi çok saçma sanki arkadaşın sende kapat tlfonu kökten ulaşamasın merak etsin.
(878 puan) tarafından
Aynen görevde bana ulaşamayınca annesigili arıyor bu seferde işi zor diye alttan aldıkça tepeme çıktı zor bizim işler bakalım hayırlısı
tarafından
Bu erkekler nedense hep kendini haklı görüyor..  Allah kadınlara yardım etsin ☺️
(878 puan) tarafından
Amin cümlemize inşallah ☺️
(138 puan) tarafından
Şimdikiler hamile dinler mi balm  bende aynı  hamiş  ama küfür hakaret bazen sddet. :(
(800 puan) tarafından
Şiddet mi hemde hamile kadına
Yazık çok yazık Allah ıslah etsin inşaallah
0 oy
(6,978 puan) tarafından
Benimkide kapali canim mesela zirt pirt yazdiklarinda rahatsiz oluyorum, onlarada ayip olmasin diyr kapadim bence rahatsiz olmani gerektiren bi durum yok
(71 puan) tarafından
Ne bilim buzamna kadar kapatma kapatma simdi kapa iste insanin icine kurt düsüyo
(6,978 puan) tarafından
Sen tanırsın tabi esini ama bence bosuna kendini üzüyorsun, takipte kal bakalim
(71 puan) tarafından
Öle yapicam arada is yerine baskina gidicem
(6,978 puan) tarafından
Yap icinnrahat etsin en azindan
0 oy
(5,139 puan) tarafından
Olabilir belki onlarla konuşmak istemiyordur onlar görmesin diye kapanmıştır
0 oy
(6,046 puan) tarafından
Valla endiselendirmek istemem benimkide kapattı bı ara sonra bir takım şeyler gördüm. 
(71 puan) tarafından
Ne gibi şeyler  bi saat önce falan aradım yok acmiyo msj cvp yok 1 saat sonra bana döndü ahmetle sigara iciyodum muhabbet ettik tl şarjdaydı dedi  1 saatmi dedim bnde bna hic inandirici gelmedi
0 oy
(80 puan) tarafından
Cevap vermek istemedikleri vardır 
0 oy
(704 puan) tarafından
10 yıldır tanıyorsun ve ilk defa kapattı diyorsun bilmiyorum bana garip geldi ya hayrolsun İnşallah
(704 puan) tarafından
Görüntülü ara bencee bi
0 oy
tarafından
Ben bazen kapatıyorum bazende wp. Kaynaklı göstermiyor eşim direk sorar niye kapalı diye hiç sevmez illa görücek sevgiliyken de öyleydi 4 yıl olacak Allah'ın izniyle hep nettir görülecek son saat 

Esim bazen görevde olunca yada okeyde olursa acamaz ben kıyamet koparırm ben arayınca kim olursa olsun o telefon açılacak eşimde bsiey olsun olmasn aradığımda açar ben en başından söyledim vallahi direk ulaşmam lazım yada haber verick. Bunları yaptığı halde bazen yine kızıyorum açmayınca arkadaşları dalga geçiyormuş komutana bu kadar tekmil vermiyorsn diye 
0 oy
tarafından
Canım sen sık sık wp gir o çevrim içi olduğunda illaki denk gelirsin çevrim içi saati aktif olmasada sen girdiğinde o da çevrim iciyse illaki gözükür 
0 oy
(44 puan) tarafından

Canım iş yerindekiler için son görülmesini kapatmışta çevrimiçi olduğu zaman gözüküyor ona denk gelebilirler bence eşinin bahanesi bu ben olsam imalı şekilde kendi anlattığına ilk sen inan sonra ben inanırım derdim 8-)

0 oy
(3,003 puan) tarafından

Bizimkinin son görülme kapalı telefon şifreli telefonu ortaya bırakmaz ama aklıma bişey gelmez güven meselesi.. varsa da umrumda değil:D

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 171 göst.
10 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde 1bebe1anne (282 puan) tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 425 göst.
11 Kasım 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
16 cevap 625 göst.
0 oy
0 cevap 475 göst.
19 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu