0 oy
2,207 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
tarafından yeniden gösterildi
2 3 ay olmuştu gelin geleli kayınvalidem banyo yaptığında beni çağırdı sırtımı kesele dedi yapmadım gelemem dedim. Eşimde git yap dedi istemiyorim dedim. Biraz tartıştık eşimle. Kayınvalidemde çıkınca bana tavır yaptı ben kendi kayınvaıidemin sırtını hep keselerdim falan dedi bem yapamam dedim utanıyorum.  Dün akşam eşimle konuşurken duydum daha doğrusu kendisi yüjsek sesle dediği için duydum beni diyoki geıinde sırt keselemez yakasını çekip durdu kenarda yakasını ele vermiyo dedi.  Sanki sırtı keselenmese noıacak. Bir defadan bişey olmaz demeyin çünkü biliyorum bi defa yapsam hep çağırır yap diye. Siz ne düşünüyosunuz??

82 Cevaplar

+4 oy
(5,397 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Çok iyi yapmışsın yerini bilsin ne alaka ya sırt yıkamak falan yabancı kadın adı kaynana =)) bir gitsen hep çağırırdı ben yapamam tiksinirim anneme bile yapmam de
-Reklam-
+4 oy
tarafından
O ne sacma şey ya sanki eli ayagi tutmuyo hani hasta olsa yapılır ama niye keseleyesin ki ? En iyisi bosver ya 
(826 puan) tarafından
Boşverdimde dün gece yine açtı konuyu sinir oldun
+3 oy
tarafından

Çiçek gibi yaparım nolcak 

+2 oy
(502 puan) tarafından
Ay ben hic hoslanmam yaaa. Ama bizim oralsrda da normal bu kaynana sirti keseleme banyo yaptirma vs. Hasta falan olsa evet yapilabilirde normal zamanda girmem yani. 
+2 oy
(7,094 puan) tarafından
Valla ben yaptim bi kac kere hatta 2 uil.beraber durduk hep yapardim simdide arada denk geldikce yaparim ne var yani ben gocunmam valla herkesin kendi dusuncesi tabi saolsun hep dua eder oda bana 
(826 puan) tarafından
Tabi isteyen yapar ama ben tiksinirim öyle hemde utanlrım. Bebeğimi emzirirkende içersi dalardı birsem bende sinirlenirdim nolacak yaa emzir diyodu yaomıyodum sevmiyorum ben öyıe açık olmağı ablamla bile öyıe olmadım ben
tarafından
Yani ne olacak ki ya kaynana diye igrenenler varmış allah bizleri düşürmesin evlat eline
+1 oy
(2,265 puan) tarafından
Yapardım hep de cagirsa ne olur ki
(2,265 puan) tarafından
Yeterki iyi dilli iyi niyetli olsaydı. Keşke tek sıkıntı bunlar ilsaydi
(826 puan) tarafından
Aslında kötü biri değil ama kalbimi çok kırdı. Spylediği söz düşünmez hiç kalbimi kırarmı falan direkt söyıer.  Bende hiç annem yerime koymadım aksine hala kendisini yabancı biri gubi hiss ediyorum
(2,265 puan) tarafından
Ondandır canım yoksa normal yani
+1 oy
tarafından
Ben yaparım yaptım da kaynanam çok iyidir sonuçta oda benim annem elime yapışmaz 
(826 puan) tarafından
Ama ben annem yerine koymadım hiç. Yabancı biri bana göre aynı evde yaşarız ama bana yabancl
tarafından
Yabancı gibi görürsen hep huzursuz olursun bide aynı evde siniz yani
(865 puan) tarafından
Bencede sen böyle el gibi davranırsan senden büyük birine ondan nasil iyilik bekliyorsun ki .banyo yapıyor sonucta suyun altında igrenecek utanacak bisey yok tabi benim fikrim ama ben olsam yapardım .hatta kendim teklif ederim yapayim diye ama istemez .
0 oy
tarafından
Ben keseledim cnm bir kaç kere nolucak sanki ihtiyaç duymazsa cagirmax sonra hiç istemedi
0 oy
(3,163 puan) tarafından
Bn ilk başta yaptım sonra yapmadım çünkü dediğin gibi hep istiyorlar 
(826 puan) tarafından
Evet hep istiyo biliyom ben. O yüzrn yapmadım.
0 oy
(1,396 puan) tarafından
Hem hastayken hemde iyiyken çok keseledim 
0 oy
(49 puan) tarafından
Valla bende keselemem canım bikere hamama gitmiştik orda bile keselemedim bırak evde ki dusu özel bişey sonuçta.saglikli bireyse yapilmaz ama sağlığı yerinde olmazsa illa ki yardım edilir keyif için biraz saçma ama.dogru karar vermişsin bence 
(826 puan) tarafından
MaşAllahı var. Hasta olsa tabi yaparım yaşlı falan ama yaşlı değil. Hem ben tiksinirim yaa keseden hiç kese kullanmam kendime bile
0 oy
(2,071 puan) tarafından
Yapmak zorunda değilsin bende olsam yapmazdım kaynanami o şekilde görmek zorunda değilim elden ayaktan düşmüş veya hasta bakıma muhtaç olsa anlarım ama keyfi yapmam ben 
(826 puan) tarafından
Açık olmağə hiç sevmem hele kayınvalidemle görüyorum bazılarını hep birlikte uyuduk falan diyolar el ele gezerle gelin kaynana bana çok yapmacık geluyo hiç binzaman yapış yupum olmam kimseyle
0 oy
tarafından
Canım eminim ceyizinde sırt liflemek için uzun olan liflerden vardır ve uzun keseler var heryerde bulabilirsin al götür tatlı bı dille bununla sırtını lifleyebilirsin anneciğim de güzel güzel işte o zaman topu karşı tarafa atmış olursun ilk altı ay 32 disini göster tamam bu gelin melek gibi desinler sonra ne yapiyorsan yap :))
(826 puan) tarafından
2.5 yıldır evliyum canım. Hep öyıe yaparm aslında ama hep mesafe koyarım hiç bi özelimi falan anlarmam yabancı geliyo bana nedense.
tarafından
İki buçuk sene önceki meseleyi niye açıyor ayrıca eşine annenle benden bahsettiğinizi duydum de çekinsin o da fırsat vermesin aynı evin içinde dedikodunu niye yapiyor ya iki senede kızı yerine koyamamis mi
(826 puan) tarafından
Dedim bende niye bişey söyıemiyosun diye annem işte söylüyir nolcak diyo.
tarafından
Konuşacak bişey bulamamislar mi Allah Allah ya Allah yardımcın olsun canım biran önce evi ayırmaya bak
(826 puan) tarafından
Nerdeee küçük oğlan büyüyü başka ülkede buraya getirrmek istiyo eltum gelmiyo kayınvalidemde oğluna hergün söyıüyo yaşamayın orda falan diyo gelin buraya getirticem diyo ama bence gelmezler. Eltiç bana söyıedi ben istemiyorum burda yaşamal gelmem diyo gelirse tek gider annesinun yanına  kaynımda gelmez karlslnı çok sever laf ettirmez hiç karısına. Ama niyeyse eşim ağzını hiç açmaz
0 oy
(223 puan) tarafından
Eğer hastaysa durumu kötüyse yapamiorsa gerçekten Allah rızası için yaparım ama keyfi için bende yapmam 
0 oy
(13,042 puan) tarafından
Yani yapılır bunda kötü bişi yok bence ama ben yapamam kendi annem bile olsa niye bilmiyorum tiksiniyorum sırt keselemekyen 
(826 puan) tarafından
Bende tiksiniyorum sevmem kese falan
0 oy
(1,038 puan) tarafından
Kocasi keselesin onu sen niye keseliyormuşsun ki 
(826 puan) tarafından
Kocası yok canım eşim küçükken vefat etmiş
(1,038 puan) tarafından
Allah rahmet eylesin canım ama ben keselemem açıkçası aram ne kadar iyi olursa olsun
0 oy
(16,819 puan) tarafından
Yapardım ne var ki bunda bu kadar da önemli görüşlü olmayın kaynana deyince tüyler diken diken olmasın keselersem lif elime yapışmaz aksine değerim belkide olur 
(826 puan) tarafından
Genç eli ayağı tutuyo hasta değil. Elime yapışmaz ama tiksinirim ben öyıe kese falan. Hem kaynanamla öyle yakın olmayıda sevmem ben mesafeçi hep koydum
0 oy
(164,501 puan) tarafından
Az insan olana yaparimda karsimdaki baska bisi insan degil o yuzden yapmam
0 oy
(1,437 puan) tarafından
Yapmisligim varr
0 oy
tarafından
Ayrıca yaka çekmek ne demek yani sen onların her sözünü yapınca yakanı vermiş mi olucaksin bakış açısı çok tuhaf 

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,503,385 soru

24,545,149 cevap

360,714 kullanıcı

...