Eşim uşağa dönme kararı aldı yazdım gündüz şimdi söyledi bu kararını ihale bana kaldı kaynanamı iyi sanardım bana bi kötü söz etmez derdim dedikleri karşısında şok oldum kızlar kaynanam iyi diyenler bile dikkat edin bana kaynım hakkında şöyle böyle diyodu memnun değilim diyodu ben de evet anne haklısın bi de şu var diye söylüyodum sanıyordum ki dertleşiyoruz halbuki asla öyle değilmiş akşam aha bu ikisi senden memnun değil seni beğenmiyolar dedi eşimin abisine abisi de geldi bana soruyo ne var diye söyledim ben de böyle böyle diye sonra ta düğünde ben altını eşimin küçük abisine vermiştim bana dediği şey sen bizden altınları sakladın götürdün bankya koydun oldu şok oldum nerde saklamışım dedim sakladın sude(küçük görümce) ile aldın gittin benden sakladın dedi ara sor sudeyi dedim ben duydum sude söylemedi diyo sonra başladı eşyalarınızı da alın götürün demeye eşim de siz kullanın işte nerde oturceniz dedi yok istemiyorum falan dedi ben de dedim eşime ikinci ele satalım madem eşyaları onun parasıyla da nakliye tutar ufak tefek eşyaları götürelim dedim. Suç bana kaldı sanki ben demişim eşime gidelim diye öyle davrandılar sen şunu yaptın bunu yaptın dediler asla susmadım hepsine cevabumı verdim. Kaynanam orada kocasıyla anlaşamadı kızlarını zaptedemedi kaçtı buraya olan bana oldu