0 oy
2,498 göst.
Diğer kategorisinde (2,029 puan) tarafından

Bilen biri 

image

image

varsa yada bir tanıdık hoca lütfen gösterin ne olduğunu öğrenip bana mesaj atın lütfen bunu instagramda bir hocaya attim acil denize at bunu dedi neden yapılmış dedim hiç birşey sorma acil deniz e at dedi

45 Cevaplar

0 oy
tarafından
Sen bol bol oku Allah korusun
(2,029 puan) tarafından
tamam kuzum çok sagol
-Reklam-
0 oy
tarafından
Nasıl buldun sen bunu hemen evhama kapılma  
(2,029 puan) tarafından
kaynana var oncede yastik verdi onun verdigi yastikta cikti
tarafından
Allah yardımcın olsun zor bir durum kendim yıllarca çektim benden sana tek tavsiye bu konularda paranı birilerine kaptırmaman gerçekten Allah rızası için bakan birisini bul kendin al götür
(2,029 puan) tarafından
hiç hayatımda kime yok öyle bilmrm anlamam napcam nasıl cikicam bu sogukta hastalıkta deniz uzak allahım yardım et
tarafından
Evinde bol bol ayetel kürsi oku bilmiyorsan aç telefondan sabaha kadar okusun r
(2,029 puan) tarafından
tamam çok sağol allah razı olsun
0 oy
tarafından
Kuzum kağıdın arka yüzünde biseyler yazmıyor mu
tarafından
Bı yerde zalim bi yerde kuvvet yazıyor yanlış ojumadiysam
(2,029 puan) tarafından
hadi ya
tarafından
Öyle okudum kuzum ne oldu bilen çıkmadı mı hala
(2,029 puan) tarafından
Yok ya kimse bulamadım instagramda hoca ne için olduğunu soykemedi sadece denize at butdan bir arkadasın babası imam o sevgi için yapıldı dedi bir arkadaş nazar için dedi kime inanacağimi şaşrdm
tarafından
Kuzum sen iyisini onu akan bi suya at  . Deniz nehir ırmak ne olursa ama yakma
0 oy
(11,506 puan) tarafından

Bana net fotosunu çekip atabilirsen okuyabilirim arapça farsça osmanlıca dersi aldım anlarım ne yazıyor ama net değil

(2,029 puan) tarafından
bu posta atcam bak olur mu beş dakikaya at cam bebe uyutuyorum
(11,506 puan) tarafından
Tamamdır canım
0 oy
tarafından
Soruyorum hemen
(2,029 puan) tarafından
tamam haber bekliyorum canm ozel den yaz
tarafından
Sordum canım umarım hemen döner
(2,029 puan) tarafından
uyuyodur saat çok geç oldu yarın döner artik
0 oy
(395 puan) tarafından
Canım Ben nedir ne değildir bilmiyorum ama sen bunu evinden çıkart at hoca dediği gibi birde kaynanana falan bulduğunu kimseye söyleme ordan yok ettiğini anlar bidaha koyarlar 
(2,029 puan) tarafından
çok haklısın canim
0 oy
(1,863 puan) tarafından

Allah yapanları ıslah etsin insAllah hiç mi Allah korkusu yok bu insanlarda ya :angry:

(2,029 puan) tarafından
bunu yapan adı kaynana
(1,863 puan) tarafından
Allah bildiği  gibi yapsın canım
(2,029 puan) tarafından
amin rabbim ona dondersin
0 oy
(931 puan) tarafından
Allah ıslah etsin canım ya  kim neden yaparki başka yerlerde bak tek degil gibi duruyor 
(931 puan) tarafından
Kız o zaman kaynananı fazla sokma eve bişi filan verirse al o görmeden at ne niyetle verdiği belli değil Allah korusun canım aileni seni
(2,029 puan) tarafından
amin allah razı olsun
(931 puan) tarafından
Ne yazıyormuş ögrene bildin mi merak ettim
(2,029 puan) tarafından
yok canım hala haber bekliyoz imamdan
(931 puan) tarafından
Canım ögrenince haber ver  inşallah kötü bişi değildir
0 oy
(1,054 puan) tarafından
Ödüm koptu tine kiz
(2,029 puan) tarafından
hakkını helal et çok caresizdim saat aklıma hiç gelmedi
(1,054 puan) tarafından
Kiz insan gelinine neden boyle birsey yapar insan cocugunun yuvasi bozulsun istermi araniz bozukmu kaynananla bence kotu biir muskaysa kaynanan yapmamistr diye dusindum
(2,029 puan) tarafından
kaynanm benden nefret ediyo beni hiç sevmez kim seni  günahını asla almam üç sene önce yastık verdi getirdim ertesi gün içinde muska buldum ve el time de çok yapmış
(1,054 puan) tarafından
Kotu seyleri genelde baska lari yapar postu sile yarin bakcam ne icin oldugunu yazarlar heralde
(1,054 puan) tarafından
Cvp yazan oldumu ne icin yapılmış
0 oy
(11,506 puan) tarafından

Attın mı canım net fotosunu

(2,029 puan) tarafından
hemen atıyorum kuzum
(2,029 puan) tarafından
attım son yoruma bak canm olmuş mu yeni atayimmi
0 oy
(649 puan) tarafından
Tövbe estağfurullah yarabbim... Bunu yapanın ta.......  
(2,029 puan) tarafından
kaynana yaptı kesin canım iki buçuk üç sene onc yastık verdi onun içinde de cikti
0 oy
tarafından
Bol bol oku, bakara suresi dinle ve evinde her deliğe bak, arkasında yatan odası yazıyorsa mutlaka  1 den fazla vardır mutfak dolabı üstleri, gördüğün bütün boşluklar kırlent içleri felan herşeye bak herşeye . Kapı kilidini direkt değiştir ve sadece eşin ve sende olsun başka kimsede değil. Allah yardımcın olsun, kim yaptırdıysa bu dünyada da öbür dünyada da yatacak yeri yok 
(2,029 puan) tarafından
evet beraber yiyip içiyoruz bide ya yemin ederim  o kadar şey söylemek istiyorum o kadına ama hicbisey yapamıyorum nankör nankor
tarafından
Hangi şehirdesin Trabzon da bir adam var aslında eşimle bize yapılmıştı o bulmuştu ücretsiz bir şekilde
(2,029 puan) tarafından
istanbuldayim canım ya yapar mi bakar mi
tarafından
Adamın numarası felan yok olsaydı sorardım valla, hani daha önce eşime yapılmış zaten o öyle gitmiş görüşmüş adamın yeri varmış. ben evlendiğimizde özellikle gitmek istedim bir türlü huzur yok çalışıyoruz para yok felan diye eşim soruşturmuş bıraktı yapmıyor demişler, bizde şans eseri adamı gördük gittik yerine öyle şeyler yaptı ki şaşırdım ben. Kuruş da para almadı. Hamileydim ben o zaman adam hamile olduğumu bile söyledi öyle diyim sana... Normalde gelmiyorum ama çok sevdiğim biri rica etti öyle geldim çok şanslısınız dedi iyi ki denk gelmiş yoksa bu tarz şeyler düşüğe, bebeğin sakat kalmasına felan da sebep olurdu Allah korusun dedi ben donakaldım öyle =(
(2,029 puan) tarafından
kurtulmussun çok sevindim allah bizi bütün pis kötülüklerden korusun
0 oy
(6,198 puan) tarafından
Hocaya falan gitmeden eşine şöyle bunu mutlaka daha öncede buldum demişsin eşine söyledin mi o buldugunu
(2,029 puan) tarafından
ya az once gördüm eşime gostermedim niyeti öğrenip sonra söylemek istiyorum iyi birşey içinse bana kızar kaynanam yaptı onu da biliyorum sadece kötü bişey için yapıldı eşime kanıtla soylemem lazım eşim inanmaz iyi birşey içindir der
(6,198 puan) tarafından
Tamam inanmiyorsa hocaya gidersiniz iyi ya da kötü olduğunu soyler
(2,029 puan) tarafından
öyle yap cam zaten iyi bir hoca bulcam bir an once
0 oy
(1,667 puan) tarafından
İyi cesaret muskayi nasil actin sen .muskayi acmak ne kadar günah haberin var mi senin  acmadan yakman gerekiyordu 
(2,029 puan) tarafından
kaynana yaptı bundan üç buçuk sene önce yastık verdi kullan diye içinden o zaman yine çıktı biz çok severek evlendik o yaptıktan sonra eşim düşman oldu
(1,667 puan) tarafından
Bence ya evini degistir ya kaynanani evine alma .simdi baska yerlerr de koymustur şeytann kari
(2,029 puan) tarafından
kız suyunu kaynatip geçen gene evimin kapısına sıkıyor du delikten gördüm video da cekemedim gözükmüyordu evimi tas imam imkansız eşim kaynana ya 300 lira veriyo kira çok pahalı cikmaz
(1,667 puan) tarafından
Yuh  kaynanan sizden kira mi aliuo bide .insanlik olmüs resmen Rabbim yardimcin olsunnn
(2,029 puan) tarafından
amin aynen nankör pislik
0 oy
(679 puan) tarafından
Siz yinede bir hocaya okutun bunu ki.aklinizda.kalmasin belki şifa için yazıldı.bizim.ewdede  eski.kiracidan  kalma vardı açtım.hocaya okuttum eski kiracının adı yazıyodu şifa için yapılmıştı hoca okudu ama.yinede sirkeli suda beklet  sonra denize at yada göm dedi tam hatırlamıyorum orayı 
(2,029 puan) tarafından
hayir yeni bu cunku tasinirken baca kapaklari hep değiştirdik bacaları temizledik yoktu
(679 puan) tarafından
Tamm yinede içine vesvese verme atmadan önce mutlaka okutun birine yoksa hep kötülük için yaptı diye aklında kalır belki eşinin soğukluğunun  farkındaydı iyilik ici  yaptı öyle düşünmek istiyorum belki hep yanımızda otursunlar taşınmasınlar bizden uzağa diye yaptı tabiki buda çok kötüde  en azından cahillikten dersin ama ayrılın diye yaptıysa bunun affı olmaz
(2,029 puan) tarafından
bundan üç buçuk sene once kaynana yastık verdi kullan diye icinde çıktı biz çok seveek evlendik o yastiklardan sonra eşim bana düşman oldy
0 oy
tarafından
Kuzum bunu çok acil denize at gitsin evinde hergün bakara suresi aç dinle evi didik didik ara her yeri yatak yorgan yastık içleri baca delikleri koltuk yatak altları dolap üstleri her yeri didik didik et başka varmı bak evini sirkeli su ile güzelce sil kapının kilidini de değiştir kim yaptıysa allahım ıslah etsin 
(2,029 puan) tarafından
birseyler mi anladin kuzum ordan kotu borsey yaziyor demi
tarafından
Kuzum dua olamaz hareke falan yok çünkü Bi kaç yerde bişi yazıyor okudum denize at gitsin kuzum bakara suresi çok çok çok iyi Bi sure evinde hergün mutlaka dinle kuzum kapı kilidini de mutlaka değiştir kimse sen yokken evine girmesin eve biri gelince bile özellikle kaynanan heryer de peşinde ol yatak odana da sokma
(2,029 puan) tarafından
kaynannam yaptı zaten eminim üç buçuk sene önce yastık verdi içinde muska çıktı ne mesela ne yaziyo canm merak ediyorum
tarafından
Boşver korkma şimdi at suya gitsin bende korktum kaynanaya söyleme bunu bulduğunu haberin yokmuş gibi yap tekrar yapmasın şıllık
(2,029 puan) tarafından
tamam canım çok sağol allah razı olsun
0 oy
(18 puan) tarafından
Iman, uh, kh, wat, ve barın ve dairelerinin yıkıntılarında ne var, Nawel'in kapısı, herhangi bir sayıya ne kadar.  Mardi Sit Hawas, hayatıma olanlardan daha iyi görüyorum, parayla ve neşemle süreklilik görmedim, parayla ve neşemle sürekliliği görmedim.  Tanrı, kız kardeşinin evini, Sawsan'ın kâğıdı Mick Keyser'ın sırrını kaynaklardan ona anlatabilen Ama Bey'den Sarri Ranosht'un filmlerini aradı ve İmam Sanrod'un sıklığı ne kadar olursa olsun, Meeq Mal Bardari Az Bardari rolünü niyet ediyorum Ateşin parası ona ait değildi, programına Ercan Karaman dedim, “Molla Ur Sarrami Şammar'ın babasıyım.  Görüyorum (görüyorum), görüyorum.  Sheri Banwaisan CPR L Karr Aslam Aslam veya Masham Mary Aoun Mayer Dar Iran Ba Kashir Rossri'nin kötülük ve Arap diyalogu üzerine. Anlamı böyle çıktı arapcayi turkceye cevirince. Sure filan degil 
(2,029 puan) tarafından
büyü yani demi hiç bişey anlamadım ki kuzum turkcesinden karışık yazılmış
(18 puan) tarafından
Sure olmadigi kesin kötülük üzerine diyalog uzerine diyor bilemem yani ceviriden bu cikti sure olsa guzel seyler allahtan filan bahsedilirdi herhal sen aynen al at denize filan ne gerekiyorsa butun odalarini ara esinin kiyafetlerink ceplerini yastiklarn yataklarn iclerini akla gelinmiycek heryere bak .bol bol dua et
(2,029 puan) tarafından
yarın dip köşe bakcam
0 oy
tarafından
Tırstımmmmmmmm hem de çok 
(2,029 puan) tarafından
hakkını helal et kusura bakma başka atacak kimse yoktu belki bilen çıkar dedim
0 oy
(2,029 puan) tarafından
kızlar hepinizden allah razı olsun çok korktum bir an attım saatin farkında değildim hakkınızı helal edin
0 oy
(45,036 puan) tarafından
Bunu yapaninda yaptiraninda yatacak yeri yok Cook büyük bı günah yazık Allah ıslah etsin
(2,029 puan) tarafından
kaynanm canım üç buçuk sene önce bana yastık verdi al kullan diye içinden muska çıktı yine araştırdım kotu şey için ara bozmak için di

İlgili sorular

0 oy
36 cevap 933 göst.
30 Ekim 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 202 göst.
29 Mart 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 933 göst.
0 oy
0 cevap 33 göst.
19 Ağustos 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde Zeyra (243 puan) tarafından soruldu

410,135 soru

12,331,965 cevap

39,247 kullanıcı

Kategoriler

...