0 oy
2,681 göst.
Diğer kategorisinde (2,029 puan) tarafından

Bilen biri 

image

image

varsa yada bir tanıdık hoca lütfen gösterin ne olduğunu öğrenip bana mesaj atın lütfen bunu instagramda bir hocaya attim acil denize at bunu dedi neden yapılmış dedim hiç birşey sorma acil deniz e at dedi

45 Cevaplar

0 oy
tarafından
Resimde bu kağıdı aynı bu şekilde ters çevir yani kitap sayfası gibi ters çevir ve tane tane okumaya çalış 
(2,029 puan) tarafından
normalde kuran bilirim ama bu harekesizokuyamiyorum
tarafından
Bu Kuran değil canım. Dediğimi yaparsan harflerden yola çıkarsın tek tük de olsa
(2,029 puan) tarafından
tamam denicem
-Reklam-
0 oy
(845 puan) tarafından
Annemle babam çok kavga ediyordu Babam düşman gibiydi bizimde yastığın içinden cikti hoca hemen denize at dedi attik simdi huzurumuz düzeldi hoca araniz bozulsun diye yapılmış esmer şişko adam yapmis dedi Babamın dayısı oluyor kiskancin teki
(2,029 puan) tarafından
ah ah eşim de bana düşman resmen
0 oy
(4,060 puan) tarafından
Akar suyada ata bılırısn canım kotu bısı olabilir hoca oyle demısse bndede buldum ben canim biz bosa maya kadr geldı banyo yapamıyordum evimden sogudum esimden sogudum oysaki 6 yıldır beraberdik evimizi kendimiz boyadık herseyı kendimiz yaptık okadr mutluyduk ki bunun bı kuzeni var takı o bızım evimize gelene kadr kız bısı hıc cekemıyor neyse bı kac gun sonra nikahına gittim herkeze bı tepside cıcek verildi hatıra bana odadan ayrı getirildi ben bunu fark etmedim o cıcek eve girdi ben eve giremedim bunu biz fark etmedik 5 ay ayrı kaldık 3 ay evlıydık daha hoca bana dedi ne oldunu kimin yaptını demedı ama ben anladım o cıcek gitti bana muska yazdı sayesinde duzeldım suan kızımız bile oldu bide kıyafetımde yag buldum evinin heryerıne bak yag tarzı bısı varmı 
(2,029 puan) tarafından
deniz e su an nasıl gidicem bilmiyorum çok kötü bende eşime naptim beni sevmiyo diye kafayı yedim
(4,060 puan) tarafından
Benim esimde oyle demıs hep bu muskayı takttımdan beri yaptım hıc bısı hatırlamıyorum o 5 aylık surecte olan hıc bısı yok sanki yasamadım bildim kadarıyla sudada eritip atabilirsin diye bılıyırm ama hocaya sor yada bir hoca bulup bunu bozdurmak lazım canım gidemem de anlat derdini bunu evinde daha fazla tutma kotu olucak daha fazla
(2,029 puan) tarafından
ben bir tane yaktım herşeyi mahfetmisim o yüzden bilmeden bisey yapmak ıştemiyorum
(4,060 puan) tarafından
Aynn canım hoca bul o yapar
0 oy
(5,936 puan) tarafından
Merak ettim ne yazıyormuş 
(2,029 puan) tarafından
ben hele sabaha kadar uyumadim catladim 4 senelik evliyim yaklaşık 3 senedir esim sebepsiz düşman bana sanki benden nefret ediyo çok severek evlendik hereksi karşısı alan adam bir anda düşman oldu
(5,936 puan) tarafından
Allah ıslah etsin yapani .kendine dönsün insallah .nazar büyü insani felaket hale sokar
(2,029 puan) tarafından
allahindan bulsun nankor hala hayatimizda o kadin delircem
0 oy
(2,029 puan) tarafından
çok sağolun arkaaslar
(402 puan) tarafından
Ne oldu canım sonuç ne
(1,862 puan) tarafından
Öğrendin mi neymiş
(2,029 puan) tarafından
babam a attım bir imam buldu attı akşam imam dönecek bize

İlgili sorular

0 oy
36 cevap 952 göst.
30 Ekim 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 213 göst.
29 Mart 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 933 göst.
0 oy
0 cevap 33 göst.
19 Ağustos 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde Zeyra (243 puan) tarafından soruldu

411,174 soru

12,376,840 cevap

42,881 kullanıcı

Kategoriler

...