0 oy
685 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
düzenlendi
Küçük enişte gibi çemkirdi, yanii bende biraz alındım, üzüldüm, tamam abartmış olabilirim ona karşı ağır konuştum. Ama birsürü nedenlerim var neyse işte bana yazmışsın sadece çocuklar için diye dedi, işte karı koca ilişkisi olmayacak yazmışsın dedi, tamam dediğin gibi olsun bende kocalık yapmayim sadece çocuklar için evli olalım dedi yani. Ama öyle dediğine takılmıyorum çünkü bana kıyamaz biliyorum, bir güzel söz bile yumuşatır onu

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Barisacaksiniz :))))) neyin peşindesiniz boş yere üzmeyin birbirinizi 
-Reklam-
0 oy
(164,151 puan) tarafından

Kiz git yumşat o zaman  :ermm:

0 oy
tarafından
Canım probleminiz ne bilmiyorum ama barismani tavsiye ederim öyle bı devirdeyiz ki millet birbirinin evliliği yıkılınca mutluluk duyuyor olan size olur çocuklara olur elalem arkanızdan zevk kahkahaları atar nazar deydiriyorlar ben çok inanırım nazara. Bizde eşimle çok iyi anlaşırız gözümün içine bakar hafif somurtiyim beni nasıl mutlu edicegini şaşırır ama sosyal medyaya bı fotoğraf atalım ertesi gün kedi köpe.k gibi kavga ediyoruz saçma sapan sebeplerden sonra düşünüyorum neden evimde huzursuzluk olsun ki yani . Allah seninde yardımcın olsun 
(807 puan) tarafından
Resmen düşüncelerini yazmışsın hislerime tercüman oldun
Sosyal medya da yaşanan olaya da aynen katılıyorum o yüzden hiç bişey paylaşmak istemiyorum nadiren kırk yılda bir bişey paylaşır oldum. Yalnız değilmişim.
tarafından
Kız inan şoklar içindeyim gidip bı hocaya falan okutmak istiyorum milletin gözü öyle pis ki gözü olanın gözü çıksın biz küçük sahil kenari bı yerde yaşıyoruz sahilde el ele bı yürüyelim daha turumuzu tamamlayamadan kavga etmeye başlıyoruz artık tıp tıp bakan insanlara tü destur diyoruz eşimle o derece :D
0 oy
(13,672 puan) tarafından
Ya kıyarsa bu sefer süslü cümlelere inanmazsa?
tarafından
Ben çok şeye katlandım onun için oda katlancaktır
(13,672 puan) tarafından
İnşallah canım
0 oy
tarafından
Hakkınızda hayırlısı olsun 

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,495,790 soru

24,435,698 cevap

352,857 kullanıcı