0 oy
594 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar eşya topluyorum babam gelip bizi alacak küçük transit kamyonet araçla burdaki yastık yorgan bebek arabası beşik mutfak eşyası falan var onları götürcem aslında bırakacaktım sadece elbiselerimi ve bebk beşiğin arabasınıalıp gidecektim ama kaynana bütün mutfak eşyamı indirmiş dolaplardan götürün diyo ben kullanın kalsın dedim yok dediler perdeleri bile indirdi benim olan ne varsa eyvallah dedim ben de toplamaya başladım babamın gelmesini dört gözle bekliyorum inşallah hemen gelir eşim de şimdi abisi ve patronuyla görüşmeye gitti bakalım ne olacak? Sizleri de darladım iki gündür ama inanın elim ayağım titriyor sürekli sinirden konuşup rahatlamam lazım 

15 Cevaplar

0 oy
tarafından
seçilmiş

En İyi Cevap
Hem kurtulmanin rahatlığı hemde orda olmanın rahatsizligi var her an bisey derse naparim dusuncesindesinseni okadar iyi anlıyorum ki az kaldı sabır neyin var al git böylelerine yaranilmaz 
tarafından
Aynen öyle canım evden dışatı atmak istiyorum kendimi
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Hakkında herşeyın en en en hayırlısı olsun ümmüş umarım sonrakı hayatında dahada çok mutlu olursun 
tarafından
İnşallah canım ❤️
0 oy
(134,163 puan) tarafından
Cok seviniyom senin kurtulmana
tarafından
İnşallah daha kötü olmaz her şey
0 oy
tarafından
Niye goturmuyon kendi eşyanı çöp olsa bırakmam kurban ederim alırım yakarım yinede birakmam topla götür neyin varsa kullanmasan bile hayrına dağıtırsın 
tarafından
Kuzu sattım valla satabildiğimi geri kalanı da götürcem insanlık yapayım dedim anladım ki insanlık yapılcak kişi değiller
tarafından
Bos ver ya insanlığın sende kalsın daha mühim kişilere yaparsın insanlığını ") sat gitsin sağlamadığını da diyorum ya dağıt hayrına onalr bırakacağına
tarafından
Satabildiğimi sattım kalanı da babam gelip alacak bizi
0 oy
(391 puan) tarafından
Senin adına çok sevindim Allah işinizi rast getirsin canım 
tarafından
İnşallah canım ❤️
0 oy
(10,083 puan) tarafından
Sanki ayrı eve çıkmış gibi oldun cnm beraber kurtulduk o zmn :))bende 15 gün önce ayrıldım kaynanadan 
tarafından
Siz nasıl ayrıldınız kuzum iyi mi kötü mü
(10,083 puan) tarafından
İyi yaa kavga olmadı hiç cikacaz dedik sustular çünkü kiralarinj kocam veriyordu Beyaz eşya almıştık 2 aydır kira vermiyorduk madem faydaları yok gidin dercesine konuştular borçluyuz sıkıntıdwyiz ama yinede bin şükür
tarafından
Çok şükür bu haline kuzum inşallah borçlarınızı da bir an önce bitirirsiniz
(10,083 puan) tarafından
Amin cnm çok teşekkürler sizin hakinizdada hayırlısı olsun Allah yardımcınız olsun
0 oy
(3,531 puan) tarafından
Kaynanan iyi olsa duayla yollardı sizi... belkide en Hayrli sı buydu baştan beri. Yolunuz açık olsun  herşey gönlünce olsun canim
tarafından
İnşallah canım ❤️
0 oy
(14,164 puan) tarafından
Sen anlattıkça ben ferahliyorum inşallah evliliğinde daha güzel bir yol izlemeye başlar ayri eve cikinca. Dua ediyorum lütfen anlat sen boşta kaldıkca yaz buraya 
tarafından
İnşallah canım Allah razı olsun ❤️
0 oy
(874 puan) tarafından
İnşallah her şey daha güzel olur
tarafından
İnşallah canım ❤️
0 oy
tarafından
Bir kadın daha özgürlüge kavuşuyor diyebilir miyiz :) geçecek bu günler stres yapma gücünü bitirme
tarafından
İnşallah canım sabahtan beri bişey yiyemiyorum midem kötü karnım aç
tarafından
Aman degmez ye iç canına bak
tarafından
Nefes bile zor alıyorum canım ne zaman patlarım bilmiyom
0 oy
(5,138 puan) tarafından
Ne güzel kız hem kurtuluyorsun hem ailenin yanına gidiyorsun
0 oy
tarafından
Kız ayrı otur az diye giitin neler çektin sabret az kalmış topla tabii herşeyini neden bırakavakmışsın ayıp etmiş kaynanan 
tarafından
Neler neler dediler bana ahh ah
0 oy
tarafından

Niye götürmüycen kızzz bi iğne ucu bırakma yarın Birgün herşey lazım oluyo bulunmuyo bırakma hiçbişeyini 

tarafından
İnsanlık edeyim dedim de yaramıyormuş öğrenmiş oldum
0 oy
(5,048 puan) tarafından
Ayy ben de çok heyecanlandım. Hakkında hayırlısı olsun kuzum♡
tarafından
İnşallah canım ❤️
0 oy
(1,243 puan) tarafından
Senin adına çok sevindim canım.  İnşallah bundan sonra herşey gönlünüzce olur. 
tarafından
İnşallah canım ❤️

İlgili sorular

+1 oy
5 cevap 812 göst.
29 Haziran 2021 Diğer kategorisinde Gentle Avenger (3,767 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 301 göst.
6 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Sinem_A (117 puan) tarafından soruldu
+1 oy
11 cevap 711 göst.
15 Nisan 2024 Aile & Aşk kategorisinde Selin demirci (2,206 puan) tarafından soruldu
+1 oy
8 cevap 290 göst.
14 Nisan 2024 Aile & Aşk kategorisinde Papatya0000 (159 puan) tarafından soruldu

410,121 soru

12,331,364 cevap

39,218 kullanıcı

Kategoriler

...