0 oy
114 göst.
Diğer kategorisinde (111 puan) tarafından
2. Hamileligim ama ilkinde boyle bir sey yasamamistim 28+6 hamileyim bugun sabahtan beri sanki bebegim rahimde kimildiyior gibi sabhatn beri basim agriyor benim kolay kolay basim agrimaz agrisada gecer gider ama gecmeyen bir ağrı var sanki boyle ara ara karnima bir seyler batıyor gibi bazen aci verici bazende rahatsizlik veriyor sadece internette erken doğum riski falan yaziyordu emin olamadım ben acaba yasayan var mi 

2 Cevaplar

0 oy
(345 puan) tarafından

Benimde 2-3 gün önce öyleoldu rahmimde geziyordu kasıklarda karın ağrım çoktu ama geçti çok şükür 

-Reklam-
0 oy
(1,455 puan) tarafından
Aynı şikayetle bugün bende doktoruma gittim canım , oğlan bebekleri biraz hareketlidir dedi büyüyor hareketler ağrıtabilirmiş bide ayağı aşağıdaymış kuzumun ondan ağrılarım varmış birde idrarda hafif enfeksiyon var ilaç verdi bence görün canım bende 3 gündür idare ettim gebeliktir normaldir diye ama dayanamadım gittim iyi ki gittim normalde idrar hep temiz çıkardı bugün ise az enfeksiyon var dedi , yani şikayetler benzerdir seni rahatsız ediyorsa görün canım
(111 puan) tarafından
Bende gecen ay idrar emfwnksiyonundan gitmistim canim enfenksiyonum hala var onu hissediyorum benimde erkek :)
(1,455 puan) tarafından
İlaç vermiş miydi doktorun canım

İlgili sorular

+1 oy
5 cevap 130 göst.
10 Mart 2023 Diğer kategorisinde yag_murr (612 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 229 göst.
13 Temmuz 2022 Aile & Aşk kategorisinde Bezelyem90 (886 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 218 göst.
15 Mart 2022 Diğer kategorisinde Ulnerrr (1,754 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,491,967 soru

24,378,996 cevap

348,578 kullanıcı

...