0 oy
398 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Kızlar oglum bisey yemiyo bunun yarısını yese bin sukur yoğurtla veriyorum simdi burda.orta bay bir patetes var sizin bebekleriniz yer mi bunu bitirir mi

image

15 Cevaplar

0 oy
tarafından
Şükür bitirir açsa tabi 19 aylık olucak iki gün sonra 
tarafından
Bide cnm çok kızarmış sanki serttir o ondanda yememistir
tarafından
Benimki ac oglenden beri sadece emiyo oda.sutum azaldi iyice oyleyken yemiyo yarısını bile ya napcan ben ya ekmek yok bisey yok zaten sadece bunu yemiyo ya
tarafından
Valla cnm ben bazen zorla veriyorum tabi katı değil çorbaları yoksa yemiyorkar
-Reklam-
0 oy
tarafından

11.5 aylık kızım var 1 tane yer yerse:ermm:

tarafından
Allah yardım etsin sanada ya allahim saglikli olsunlar da artik napayim ya hergün ne yemek.yapsam diye ölüyorum düşünmekten bisey yemiyo valla eşim herseyiii.yer oglumdan cekiyorum
tarafından
Amin kuzum ❤️
Valla kuzum ya neler neler yapıyorum evde sırf yesin diye hiç birşey yemiyor 8.5 kilo daha :(
0 oy
tarafından
Bitirmez yemez yarim.kase corba  icse sukur ediyorum oda ben yedirip iciyorim.kendi hayatta yemez atar doker yemeyi hic sevmiyor
(594 puan) tarafından
Valla aynı bnm oğlum :((((
tarafından
Anliyorum seni benimkide 20 bucuk aylik  cesit cesit herşey  yapiyorum yok babasi suan corba icirmeye calisiyor tadina daha bakmadi kafasini ceviriyor
tarafından
Benimkide 4 tane yedi ucundan ama hepsinin gelde uzulme ya
(594 puan) tarafından
Evet tadına bakmadan basını ceviriyor benmkide⁸
0 oy
tarafından
Kuzum yaristirmak değil her bebek farklı 14aylik oğlum aç olduğu zaman yer hepsini yiyorda ama hepsi aynı değil 
tarafından
Benimki cok istahsiz o yüzden canim sıkılıyo merak ettim yalnis anlamayın beni nolur
tarafından
Yok canım saçmalama evlat işte insan çırpınıyor yesin diye iştah açıcı şuruplar falan varmış sanırım gerçi kilosu iyi ise dert etme
0 oy
(594 puan) tarafından
Yoo nerde bir tanesini bile yemez :(
tarafından
Kac aylik sizinki
(594 puan) tarafından
Ayın sonunda 20 aylık bitcek benmde '(
tarafından
Emiyo mu sizinki peki oda istahsiz galiba
(594 puan) tarafından
Emiyor canım. Ama cok iştahsız ben zorla yediriyorum malesef ya
0 oy
(935 puan) tarafından

Canım bunu ben bile yemem cok kızarmş 

Biraz daha yumuşak olursa yer belki <3

tarafından
Ama yumusak sert degil gerçekten hem tatli baya tadi cok.guzel ona.kızattim sadrce yer belki di-ye bizjm yemekten yemez cunku
(935 puan) tarafından
Hanife napacan kızartmamı yapacan bnada soruyorsun hahahah

Ogluşs

canm haklı olabilirsin ben görünüşünü dedim birazck ketçap yap dök belki sever canm
tarafından
La kızartma adı üstünde kızarmış işte nasıl olcak başka :D
(935 puan) tarafından
Cok kızarmş biz de biliyoruz kızartma olduğunu fazla kızarmş sadece
tarafından
Üstüne ketcap doksem kusar benimki midesi cok hassas bazen yemek görünce bile öğuruyo kısmaya kalkiyo
0 oy
tarafından
Benimki çok rahat yer onu hatta üstüne başka şeylerde yer sordugun için dedim şimdi çocuğunu övuyo olmasın:)
tarafından
Ne guzel canim maşallah yesin yesin tek
tarafından
Ama çok kızartmışsın biraz daha beyaz ve yumuşak yapsan daha iyi olur
tarafından
Oyle yapayım bidaha ama yumusak sert değil
tarafından
Sen dediğim gibi yap bide sarımsaklı yoğurt yap ban ban ver benimki bayiliyo
tarafından
Tamam oyle deneyim birde sagolun:)
0 oy
tarafından
cok kizartmissiniz onu nasil yesin serttir kuzum o.az kizartki yunusak olsun.daha kucuk bebeyin.benim kizimi 2 yas 3 sylik bu kadar kizartmiyorum boyle olunca yemiyor.yumusak yapiyorum yogurtla karistirib veriyorum 
tarafından
Aslında bilerek yapmadım durmadı oglum ondan kızardı fazla farkımdayım ama yumusak yine bitirir mi hepsini benim oğlan  hemen midesi bulunuyo bunu yerse bile kusar hemen neden bilmiyorum
tarafından
olsun  kuzum bi daha ki sefer yumusak yaparsin  oyle yer
tarafından
bilmiyorum kuzum nedenini.benim kizimda ilk basta cok istahsiz di.vitaminler falan simdi birazcik yiyor .daha once hic yemezdi azacikla doyardi istemezdi .
0 oy
(3,794 puan) tarafından
16 kızım evet bitirir 
0 oy
tarafından
Bunun 2 3 katını yer 
0 oy
(3,997 puan) tarafından
baska yemek olsa bitirmez belki ama patatesi seviyor cok bunu bitirir 19 aylik kizim, sevdigi yemeklere agirlik versen canim bi sure , benimki meyve seviyor mesela cok hele mandalina . bazen baktim normal yemegini yemiyor meyve ile gecistiriyorum o ogunu
0 oy
tarafından
Benim ki 23 aylık onu yese ben diğer öğüne kadar ağzım kulaklarımda gezerim yedi diye
0 oy
(44,928 puan) tarafından

1 yaşında benim ama bu dişinin kavuguna yetmez:Dkizartmayi özellikle çok seviyo

0 oy
(5,727 puan) tarafından

Benim beş yaşındaki oğlum bitirr onu yarım saatte iki tane köfte 1saatte yiyor:D

tarafından
Seninki daha kotuymus canim yaa :))
(5,727 puan) tarafından
İçime su serptin : D
0 oy
(2,064 puan) tarafından
Oğlum 2 yaşında yemiyor patates kızartması 1parca anca yer 

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 226 göst.
30 Eylül 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mutsuzkadin (38 puan) tarafından soruldu
+1 oy
1 cevap 123 göst.
0 oy
10 cevap 840 göst.
8 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Sevilremzi (220 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 278 göst.
22 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

406,300 soru

12,181,625 cevap

36,681 kullanıcı

...