0 oy
144 göst.
Diğer kategorisinde (578 puan) tarafından
4 aylık bebeğim 1 haftadır meme redii yapıyor ve bende elimle sahip iciriyirum öyle bayılıyor gülerek içiyor kaşıkla ben napicam bana bi bilgi verin uykuda emiyor bazende

4 Cevaplar

0 oy
(15,888 puan) tarafından
4 aylıkken benimkide öyle yaptı sonra normale dönmüştü. Geçici bir durum olabilir. Benimki 10 gün kadar sürmüştü.
(578 puan) tarafından
Peki kaşıkla vermemde bı sıkıntı olur mu birde emzik verdim tam yapmaya başladığı gün emzikle bı ilgisi olabilir mi
(15,888 puan) tarafından
Ben emmediği dönem biberona doldurup veriyordum. Kaşıkla zor olmuyor mu canım.  Emzikle ilgisi var mı bilmiyorum ama 4.ayda meme reddi çok oluyor. Tanıdığım tüm çocuklarda oldu ama geri düzeldi.
(578 puan) tarafından
Biberonu verirsem ya beni hiç emmesse korkusu var canım zor evet dökülüyor ama gende vermeye calisiyirum
-Reklam-
0 oy
(3,675 puan) tarafından
Sakın pes etme biberon verme ben oyle yaptım, sütü bıraktı
(578 puan) tarafından
Yok canım kaşıkla bardağa sahip veriyorum
0 oy
(2,091 puan) tarafından
Ayyy ne çektim ben meme reddinden ya Allah sabır versin canim çok zor ama sakın bırakma hep emzirmeye çalış biberon mama falan verme yoksa bidaha hiç tutmaz seni 
0 oy
(98 puan) tarafından
Üç buçuk aydan beş buçuk aya kadar meme reddi yaşadım memeyi ağzına alınca başını geriye doğru atıyor emmiyordu benim bebeğim biberona alışmıştı çünkü geceleri yatrmadan bir biberon veriyorm.pes etmedim sürekli teklif ettim ısrar etmeden inatlaşma dan.karanlikta emzirdim südyene kurdele boynuna renkli fular askilarina mandal vs takabilirsin dikkatini çeksin.banyoda emzireblirsin ninni şöyle ayakta gezdir emzir asla pes etme.herkes memeyi bırak emmuyor işte deyip durdu ben ısrarla emzrmem istedm şükür meme emiyor artık mis gibi.sutun olmasa az olsa vs mama emer ama süt varken hiç gerek yok yani.kolayliklar ve sabır diliyorum iyi emzirmelerr
(578 puan) tarafından
Allah razı olsun canım bende gece ve uyku arasında vermeye çalışıyorum yoksa emmiyor birde bebeğim yatıyor ben üstüne çıkıp emziriyorum yeterli emsom die kaynnam sallıyor onun ayağında emziriyorum inşallah çabuk gecer

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 728 göst.
27 Mart 2019 Diğer kategorisinde ♥️Kıymet ♥️ (2,560 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 38 göst.
22 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Mrvgul (3,566 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 107 göst.
27 Mart 2024 Diğer kategorisinde İmren bebeğin annesi (1,835 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 81 göst.
8 Mart 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

412,149 soru

12,407,448 cevap

44,676 kullanıcı

Kategoriler

...