0 oy
331 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Rabbime binlerce sükur sağanak yağmur yağıyor. Dün %60 gösteriyor idi. Dün yağmadi bugün bastırdı. 

Sizin orada havalar nasıl?

9 Cevaplar

0 oy
(17,430 puan) tarafından
Bizde de inseaAllah yarin yacagacak. Bu gun hava kapalı idi
tarafından
Yağsın yağsın. Yağmur à da ihtiyacımız var.
-Reklam-
0 oy
(2,080 puan) tarafından
Adanaa şükür yağış gördük ya
(3,102 puan) tarafından
Walla sorma yazi yasiyorduk resmen
0 oy
tarafından
Kar var burda hemde baya çok:)
0 oy
tarafından
Çok şükür bugün burayada güzel yağdı 
0 oy
(2,247 puan) tarafından
Evet şükür adanamıza yağdı:) 
tarafından
Sen neresindensin cnm :)
(2,247 puan) tarafından
Yumurtalık ilçesindenim ama evlenince ceyhanda oturuyorum canım sen merkezde misin:)
tarafından
Ben sarıçamdayım cnm. Senem market arkası oturuyorum. Eşim yumurtaliktan. Asmalı  köyünden. Sen
(2,247 puan) tarafından
Ben de Deveciuşağındanım canım  senem marketin oraya çok gittim tanıdığımız orda oturuyor ordaki pazara bile gittim:) senem marketi geçince park varya köprünün orda o tarafta oturuyor tanıdığım da:)
(2,247 puan) tarafından
Asmalıyı biliyorum:)
tarafından
Ben sulu park var onun arkasındaki parkın 2 sokak otesindeyim
tarafından
Asmalı da özder lerdenim. Esin belki bilir :)
(2,247 puan) tarafından
Eşim ceyhan lı ben Deveciuşağındanım güllüoğlu kurtoğlu falan var o soyisimleri biliyorum:)
tarafından
Kaynanamin kizlik soy ismi güllüoglu :) akraba çıkacaz kız :) asmalı köyüne girerken sagdaki 3. Ev kaynanamgilin evi belki bilirsin. Belorenden asmalı ya gelirken yani
(2,247 puan) tarafından
Hahaa neden olmasın hacımüminler tarafından gitmiştim ben :)
tarafından
Ha he he kafam karıştı Pardon. Önce hacimuminler var sonra asmalı
tarafından
Ablamın eltisi hacimumunler okulunun müdürü. Emel özder :)
tarafından
Benim soyadim ile ablamın ki aynı. Eslerimiz amca çocukları :)
(2,247 puan) tarafından
Zayıf bir kadındı sanırım kocası da mı öğretmendi :)
(2,247 puan) tarafından
Yaa ne güzel:) hacımüminler den liseden sınıf arkadaşımda var sarıçam da oturuyor o da
tarafından
Kocası yumurtalikta halk eğitim müdürü. Mehmet Özder:) emel abla kısa boylu esmer birişi. Çocukları yok. Olmuyor yani. Kadın yozgatli.
(2,247 puan) tarafından
Evet biliyorum eşini karısını da görmüştüm lojmanda kalıyorlar sanırım:)
tarafından
Valla cnm ben 4 senelik evliyim. Eşim oralı.pek kimseyi bilmem. Benim annemgil beyceliden. Belki bilirsin sofulu beyceli var ya. 4 senedir senem marketin arkasında oturuyorum. Pek kimseyi bilmem yani. Komşum falan yok
tarafından
Evet cnm. :)
(2,247 puan) tarafından
Biz liseye giderken çoğu zaman okul servisiyle gider gelirdi yumurtalığa:)
(2,247 puan) tarafından
Çok duydum ama bilmiyorum canım sofuluyu yada geçmişimdir semt olarak bilmiyorumdur :)
tarafından
Olabilir kuzum benim. Sen kaç yaşındasın kaç çocuğun var? Benim adım Emine. 22 yaşındayım. 4 yıllık evliyim. 2.5 yaşında bir oğlum ve 33 haftalık da gebeyim.
(2,247 puan) tarafından
Ben bu yaz evlendim canım 24 yaşındayım temmuzda evlendim 29+5 haftadır hamileyim :)
tarafından
Oy maşallah :)
(2,247 puan) tarafından
Şimdi doğacak olanın cinsiyeti ne canım :)
tarafından
Bu da erkek :D seninki :)?
(2,247 puan) tarafından
Erkek canım adın ne bu arada benim adım deniz :)
tarafından
Emine kuzum :)
tarafından
Ne ismi düşünüyorsunuz peki? Benim ilk oğlumun adı fatih. Benim babamın adı. Bunu da alparslan diye düşünüyoruz tabi Son ana kadar degismezse
(2,247 puan) tarafından
Kayınbabamın adını koyacağız canım bizimkiler bir kız bir erkek olunca katmak istedim Hidayet koyacağız yanına isim bakıyoruz :) tanıştığıma memnun oldum:)
tarafından
Ay bende memnun oldum birtanem bnm. :* :* :* iki isim koymayın bence cnm siz bilirsiniz de. Soylenmiyor ya günahı Size kalıyo. Ben bilerek koymadim iki isim
(2,247 puan) tarafından
Kayınbabamın yanında Hidayet diyemem diye tuhaf olur diye bi isim daha düşünüyorum canım :)
tarafından
Oğlum de pasam de. Valla siz bilirsiniz cnm. Hidayetin yanına da hangi isim gider ki bilemedim şimdi :) kayinbabamin adı mehmet. 1 tane kayinim var. Mehmet akif koydu oğluna. Büyük görümcem de mehmet Emin koydu. Bizde mehmet koymayalim dedik. Benim babamın da hiç oğlu yok. 3 kız kardeşiz. En küçükleri benim. İki ablalarimin da iki kızı var. Tek benim oğlum var. Mecbur koyduk. Adıyla da sesleniyorum valla :)
(2,247 puan) tarafından
Bilmiyorum canım yaa benim de adım Songül Deniz ama deniz kullanılıyor bizde 4 kız kardeşiz bu arada :)
tarafından
É sen koy kendi babanin ismini. Birsey derler mi?
(2,247 puan) tarafından
Ablam koydu canım :)
tarafından
Haaa anladım cnm. Hayırlısı olsun ya. İsim zaten bir boncuk :) adiyla yaşasın inşallah :*
(2,247 puan) tarafından
Amin canım Allah razı olsun 18 yaşında mı evlendin canım sen:)
tarafından
19 herhalde kiz :D 1998 liyim. 3 Aralıkta 3. Yılını bitti 4 é girdik. 2017 aralıkta evlendim. Kaç oluyor
(2,247 puan) tarafından
3 yeni bitmiş canım:))
tarafından
Öyle mi oluyo valla pek aklım ermiyo :) esin né is yapıyor cnm? Oraların insanı sera falan yaparlar. Kaynanamgil karpuz kabak salatalık ekıyorlar. Bu sene sadece karpuz ekécekler. Eşim organize sanayide çalışıyo işin boru da. Hafta sonlari boş olunca köye gidiyo kaynanagile yardım ediyo
(2,247 puan) tarafından
Evet canım bu bölgelerin geçimi tarla koyun denizde balık tutma üstüne benim eşim termik santralinde güvenlik görevlisi
tarafından
Hiiii allahım güç kuvvet versin cnm kolay değil
(2,247 puan) tarafından
Amin canım benim hiç Bi iş kolay değil Allah önce sağlık versin :)
0 oy
(2,493 puan) tarafından
Ordan Urfa'ya doğru gönderin yağmuru hasret kaldık :)
0 oy
(1,467 puan) tarafından

O kadar mutluyum ki yağdı diye yağmuru çok severim hep izledim bugün çok şükür Allahım fazlasını vermesin ama eksikliğini de göstermesin :)

0 oy
(3,552 puan) tarafından
Canım memleketim bereket yağsın üstüne=))
0 oy
(14,164 puan) tarafından
İstanbul felaket soğuk buz buz 

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 270 göst.
13 Aralık 2022 Güzellik-Bakım kategorisinde meva1 (1,438 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 384 göst.
0 oy
25 cevap 443 göst.
0 oy
6 cevap 354 göst.

411,339 soru

12,382,360 cevap

43,302 kullanıcı

Kategoriler

...